Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

«Πράσινα» σενάρια για Γιαννιώτα!!

Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ παρουσιάζεται ο Γιάννης Γιαννιώτας και, όπως γράφει σήμερα η SportDay, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη.

«Πράσινα» σενάρια για Γιαννιώτα
Αμφίβολο κρίνεται το μέλλον του Γιάννη Γιαννιώτα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, αφού αυτή τη στιγμή ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Όλιβερ Ρεκ.

Από την Παρασκευή ξεκίνησε η Zweite Liga και ο 21χρονος άσος πολύ δύσκολα θα πάρει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί.

Στη Γερμανία υποστηρίζουν ότι ο πρώην παίκτης του Άρη βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση ομάδας και, σύμφωνα με τη SportDay, από κύκλους μάνατζερ διέρρευσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του Γιαννιώτα.

Προτεραιότητα για τον ποδοσφαιριστή είναι η παραμονή στο εξωτερικό, αλλά δεν αποκλείεται αν το «τριφύλλι» - που θα κινηθεί για εξτρέμ, εφόσον προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League – τού κάνει επίσημη πρόταση, να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο νεαρός εξτρέμ πήγε την περσινή σεζόν στον γερμανικό σύλλογο, όπου στην δεύτερη κατηγορία είχε 8 συμμετοχές και 1 γκολ. Επίσης, είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές, ενώ έχει φορέσει 12 φορές (1 τέρμα) τη φανέλα με το εθνόσημο με την Ελπίδων.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: