Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

«Πόλεμος» ανάμεσα σε Πουλίδο και Τίγκρες!!

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Άλαν Πουλίδο και της Τίγκρες, με εκατέρωθεν «χτυπήματα» κάτω από τη ζώνη, την ώρα που ο Ολυμπιακός περιμένει τις εξελίξεις.
Ο Μεξικανός επιθετικός που έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό ανέβασε στο twitter τη φωτοτυπία της προσφυγής που έκανε στη δικαιοσύνη υποστηρίζοντας ότι είναι ελεύθερος από το σύλλογό του από το τέλος Ιουνίου και ότι μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα.

Δείτε το tweet του Πουλίδο

View image on TwitterView image on Twitter
Hechos de la controversia


Η απάντηση της Τίγκρες
Λίγες ώρες αργότερα η διοίκηση της Τίγκρες απάντησε με ανακοίνωσή της ότι ο Πουλίδο έχει συμβόλαιο.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο παίκτης επέστρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αρνήθηκε να παίξει στο Σούπερ Καπ ζητώντας άδεια, ενώ όταν γύρισε στις προπονήσεις του ζητήσαμε να γίνει μια συζήτηση αλλά εκείνος αν και είπε ότι θα παραστεί δεν το έκανε ποτέ. Την επομένη μάλιστα άργησε να πάει στην προπόνηση, ενώ είχε προκλητική συμπεριφορά στις οδηγίες που δέχτηκε από το προπονητικό επιτελείο.  Ο Άλαν γνωρίζει και έχει υπογράψει όπως όλοι οι παίκτες στο Μεξικό τους κανονισμούς, αλλά απέτυχε να τους σεβαστεί και θα υποστεί κυρώσεις. Μπορεί να θέλει να πάει στο εξωτερικό, αλλά είναι υποχρεωμένος να εμφανιστεί στην προπόνηση και στη διοίκηση καθώς έχει υποχρεώσεις με την Τίγκρες. Κάθε συζήτηση με άλλη ομάδα πρέπει να γίνει με την Τίγκρες. Μέχρι σήμερα έχει έρθει μία πρόταση από το Βέλγιο η οποία απορρίφθηκε».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: