Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

O Διαμαντίδης, ο Ζοτς και... ο Ρέμος!!

«Ο Διαμαντίδης έστειλε σκάφος στον Ζοτς στην Πάρο και τον έφερε στη Μύκονο για να δουν παρέα τον Ρέμο», ήταν η είδηση που έκανε τον γύρο των ηλεκτρονικών media το πρωί του Σαββάτου. Ωραίο ακούγεται, αλλά... είναι τόσο πραγματικό όσο ότι ο Ομπράντοβιτς θα αναλάβει φέτος τους Λέικερς με βασικό point guard τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.
Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Διαμαντίδης έχει άριστες σχέσεις με τον Ζοτς. Σχέσεις πατέρα και γιου! Ήταν συνεργάτες, έγιναν στην πορεία φίλοι και αποτέλεσαν το κορυφαίο ντουέτο στο σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ! Παρά την αποχώρηση του Ζοτς από τον Παναθηναϊκό, οι δυο τους συνέχισαν να έχουν επικοινωνία, καθώς... δεν τελειώσανε, που τραγουδάει και ο Ρέμος.
Ο Ομπράντοβιτς ήταν -προφανώς- στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου στον γάμο του Διαμαντίδη και ήδη από τότε είχαν συζητήσει μαζί με τον Σάρας το ενδεχόμενο να βρεθούν όλοι μαζί στη Μύκονο την Τετάρτη 30 Ιουλίου για τη μεγάλη συναυλία του Ρέμου με τον Χούλιο Ιγκλέσιας. Έτσι κι έγινε! Ο Γιασικεβίτσιους ήταν διακοπές στη Μύκονο μαζί με τη σύζυγό του, το ίδιο και ο φρεσκοπαντρεμένος Διαμαντίδης, ενώ ο Ζοτς ήταν με παρέα στην Πάρο και με το σκάφος ενός Σέρβου φίλου του είχαν αποφασίσει -εδώ και μέρες- να κάνουν τη σύντομη διαδρομή για να βρεθούν στη συναυλία του καλοκαίριου!
Αυτή είναι η απλή και διόλου εντυπωσιακή πραγματικότητα. Δυστυχώς, στο Gazzetta κάναμε το λάθος να αναπαράγουμε (όπως, δυστυχώς και πολλά ακόμα Μέσα), χωρίς πρώτα να διασταυρώσουμε την είδηση ότι ο Διαμαντίδης ναύλωσε σκάφος για τον Ζοτς, ένας τίτλος που μπορεί να κάνει «μπαμ», αλλά είναι τελείως αναληθής. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, αλλά... και να είχε συμβεί θα ήταν κάτι που θα αφορούσε αποκλειστικά τον Διαμαντίδη, τον Ομπράντοβιτς και τις οικογένειές τους. Άντε και τον Σάρας, που είναι ο πιο «γλεντζές» από τους τρεις...
Καλές διακοπές και κυρίως... ψυχραιμία και νηφαλιότητα! Για όλους! Δημοσιογράφους, φιλάθλους και «παρατρεχάμενους».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: