Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

«Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς»

Πρόοδο διακρίνει στην απόδοση του ΠΑΟΚ ο Χέβιντές Μαντούρο, ο οποίος τόνισε πως αν οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» είχαν αποφύγει κάποια λάθη κόντρα στη Νάπολι θα ερχόταν καλύτερο αποτέλεσμα.

«Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς»
Ο ΠΑΟΚ στάθηκε πολύ καλά απέναντι στη Νάπολι, όπως δήλωσε ο Χέβιντες Μαντούρο και σχολίασε πως η ομάδα του δείχνει διαρκώς σημάδια βελτίωσης και πως θα συνεχίσει να συμβαίνει αυτό, λόγω της ενσωμάτωσης των διεθνών.

«Σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι σε μία ομάδα όπως ήταν η Νάπολι. Σίγουρα κάναμε πολλά λάθη τα οποία αν αποφεύγαμε θα είχαμε καταφέρει να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα το οποίο και θέλαμε γιατί τα καλά αποτελέσματα βοηθάνε στην ψυχολογία. Η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται. Έχουμε πολλά καλά στοιχεία και θέλουμε να βάλουμε και άλλα στο παιχνίδι μας», σχολίασε ο Ολλανδός μέσος.

Ερωτηθείς για το γρήγορο τέρμα που δέχθηκε η ομάδα του, απάντησε: «Ίσως αυτό να έγινε επειδή έλειπε η εμπειρία από κάποιους παίκτες μας από τέτοια μεγάλα ματς. Όμως όσο ο χρόνος περνούσε ανεβάζαμε την απόδοση μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση μας καθώς είχαμε και ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Μπορούμε να περιμένουμε βελτίωση γιατί πλέον θα είναι και οι διεθνείς μαζί μας. Η προσθήκη τους θα μας βοηθήσει πολύ λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: