Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Πληρώνει 43.000 ευρώ κάθε μήνα!

Στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει στις αρχές Ιουλίου, είχε τονίσει μεταξύ των άλλων πως αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις της ομάδας. Αυτό αποτέλεσε και έναν από τους όρους της συμφωνίας ανάμεσα στον ίδιο και τον Θόδωρο Παπαδόπουλο για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Να αναλάβει δηλαδή τα χρέη προς το δημόσιο. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης προχώρησε σε πράξεις και έχει ήδη διακανονίσει τις οφειλές που είχαν δημιουργηθεί και υπάρχουν προς ΙΚΑ και Εφορία σε12 μηνιαίες δόσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ταμείο της ΠΑΕ «βγαίνει» κάθε μήνα ένα ποσό περίπου 43.000 ευρώ το οποίο αφορά στην τήρηση του διακανονισμού που βρίσκεται πλέον σε ισχύ!

Από αυτά η μηνιαία δόση στο ΙΚΑ φθάνει στις 31.000 ευρώ περίπου και στην Εφορία 12.000 ευρώ, ποσά που προέκυψαν έπειτα από τη διαδικασία πιστοποίησης των οφειλών από τις συγκεκριμένες υπηρεσίες και τον καθορισμό τους έπειτα από σχετική συνεννόηση.


Η ΠΑΕ έχει ήδη πληρώσει την πρώτη δόση, γεγονός που οδήγησε στη χορήγηση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας (κανονικής κι όχι προσωρινής). Την ίδια στιγμή καταβάλλονται και οι τρέχουσες υποχρεώσεις προκειμένου να μην προκύψουν υποχρεώσεις.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: