Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Το… μνημόνιο του Άρη!!

Την έγκριση του Ερασιτέχνη Άρη πήρε το μνημόνιο συνεργασίας του συλλόγου με τον Γιώργο Γαλανό. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Το… μνημόνιο του Άρη
Στην ευθεία είναι η συμφωνία του Ερασιτέχνη Αρη με τον Γιώργο Γαλανό, στον οποίο έχει δοθεί η ευθύνη της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι δύο πλευρές συζητούν τα πάντα γύρω από το περίφημο μνημόνιο συνεργασίας, το κείμενο δηλαδή που θα διέπει τις σχέσεις τους και παράλληλα θα βάζει τα όρια και τους κανόνες.

Αυτό γίνεται για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και φυσικά να δοθούν οι αρμοδιότητες σε ζητήματα που σχετίζονται με την εκκαθάριση των αγώνων, τα τηλεοπτικά, εμπορικές συμφωνίες κτλ.

Όπως γράφει και η SportDay, πρόκειται για ένα πληρέστατο επιχειρηματικό πλάνο, απόλυτα ισορροπημένο και στη λογική να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του Άρη και του Έλληνα επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το Μνημόνιο συνεργασίας, ο κ. Γαλανός έχει υποχρέωση να καταβάλει τις 400.000 ευρώ για τις οποίες έχει δεσμευτεί, εντός πέντε μηνών ενώ περιλαμβάνει κι έναν πλήρη οδικό χάρτη για το τι θα χρειαστεί για να συσταθεί η νέα ΠΑΕ και πώς θα εξασφαλιστεί για τα χρήματα που θα βάλει.

Όσον αφορά τα έσοδα και πώς θα μοιράζονται, δίνεται λογιστική αυτοτέλεια στον Γαλανό αλλά την τελική έγκριση της κάθε δαπάνης την έχει ο Ερασιτέχνης που είναι και υπόλογος απέναντι στον νόμο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: