Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

«Να περάσουμε τον όμιλο»

José Mourinho
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν το ματς με τη Σάλκε για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να περάσει στην επόμενη φάση, ενώ αποκάλυψε πως οι «μπλε» συζητούν με τον Αζάρ για νέο συμβόλαιο.
Αναλυτικά:
Για το αν θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο για τρίτη φορά: «Αν θέλω να το κατακτήσω ξανά; Φυσικά. Αυτό που με παρακινεί είναι η προσπάθεια να νικώ. Δουλεύω για τον σύλλογο μου, τους παίκτες μου και τους οπαδούς του συλλόγου. Δεν δουλεύω για τον εαυτό μου. Αν το κατακτήσω για άλλη μια φορά, θα το έχω κάνει με τρεις διαφορετικούς συλλόγους και θα είναι μοναδικό. Αλλά και να μην το κάνω πόσοι κορυφαίοι προπονητές στον κόσμο το έχουν κάνει μια φορά ή και καμία φορά; Ο σπουδαιότερος στην χώρα, το κατέκτησε δυο. Έχω την φιλοδοξία για να το κερδίσω ξανά, αλλά αυτή την στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι να μην παίξουμε στο Europa League. Έχουμε ένα πρωτάθλημα με έξι ματς και τρεις αντιπάλους και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».
Για το νέο συμβόλαιο στον Εντέν Αζάρ: «Προφανώς είναι ένας παίκτης που θέλουμε να κρατήσουμε και παρά το γεγονός ότι ήδη έχει ένα συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας σαν νέος παίκτης που είναι, είναι αλήθεια ότι η Τσέλσι προσπαθεί να κάνει μια συμφωνία για ένα νέο συμβόλαιο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: