Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Σου θυμίζει κάποιον, Ζλάταν; (pic)

Βασικός και αναντικατάστατος! Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα είναι ο… μπροστάρης της Παρί στην πρεμιέρα του Champions League ενάντια στον Άγιαξ. Εκεί θα βρει όμως έναν παλιό γνώριμο… τον Ντάβι Κλάασεν.

Σου θυμίζει κάποιον, Ζλάταν; (pic)
Έτοιμη να μπει με το… δεξί στις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Champions League είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη εκτός έδρας με τον Άγιαξ.

Αναμφίβολα από την βασική ενδεκάδα των Παριζιάνων δε θα μπορούσε να λείπει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που καλείται να… τρυπήσει τα δίχτυα της πρώην του ομάδας σε ένα γήπεδο που γνωρίζει πολύ καλά.

Πέραν των φιλάθλων του «Αίαντα» όμως, ο Σουηδός σούπερ-σταρ θα βρει απέναντί του κι έναν ακόμα παλιό γνώριμο. Ο λόγος για τον Ντάβι Κλάασεν που θα είναι και αυτός ενδεκαδάτος.

Κατά την διάρκεια της τελευταίας σεζόν (2003-2004) του 32χρονου επιθετικού στην ολλανδική ομάδα, ο 11χρονος τότε μεσοεπιθετικός έκανε τα πρώτα του βήματα στις περίφημες ακαδημίες του συλλόγου.

Εκεί, παρακολουθούσε από κοντά τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Άγιαξ και βρήκε την ευκαιρία να βγάλει φωτογραφία με τον Ζλάταν…

Δείτε τους δύο αντιπάλους σε αυτό το σπάνιο στιγμιότυπο:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: