Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Μανιάτης: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Την αισιοδοξία που γεμίζει τους παίκτες του Ολυμπιακού η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς.

Μανιάτης: «Να συνεχίσουμε έτσι»
Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο εμφανίστηκε ο Γιάννης Μανιάτης σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο διεθνής παίκτης των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως υπάρχει πίστη στην ομάδα, μετά την περσινή πορεία στην Ευρώπη, ενώ σχολίασε και την παρουσία του κόσμου της ομάδας.

Αναλυτικά:
«Είναι πολύ μεγάλη η σημερινή νίκη. Δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό το ματς. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια. Η Ατλέτικο είναι μια μεγάλη ομάδα, το απέδειξε πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η σημερινή εμφάνιση μας γεμίζει αισιοδοξία. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Φάνηκε πως έχουμε πολύ καλή ομάδα και σε κάθε ματς βελτιωνόμαστε περισσότερο».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Ειδικά όταν η ομάδα έδειξε ότι κουράστηκε, η παρουσία του ήταν πολύ σημαντική. Τον θέλουμε δίπλα μας και στο πρωτάθλημα, τον ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη».

Για την συνέχεια: «Μετά την περσινή πορεία υπάρχει πίστη στην ομάδα μας. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία και φέτος και αν γίνεται να περάσουμε πάλι τους ομίλους. Βέβαια, η ομάδα είναι καινούρια, έχει αρκετούς νέους παίκτες. Σιγά-σιγά θα βελτιωθούμε κι άλλο. Ελπίζω να κάνουμε ανάλογη πορεία με την περσινή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: