Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

«Ελληνική τραγωδία για Ατλέτικο»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης και το gazzetta.gr παρουσιάζει τι έγραψαν οι ισπανικές εφημερίδες για ελληνική τραγωδία και τον Μίτσελ που νίκησε τον Σιμεόνε.
Η φιναλίστ του περσινού Champions League, ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στους ομίλους, αφού ηττήθηκε με 3-2 από τον Ολυμπιακό του Μίτσελ.
ADVERTISEMENT
Όπως είναι λογικό, οι Ισπανοί ασχολήθηκαν με τον συμπατριώτη τους προπονητή που έδωσε μάθημα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας του Ντιέγκο Σιμεόνε.
H μαδριλένικη εφημερίδα Marca κυκλοφόρησε σήμερα έχοντας ως βασικό θέμα το 5-1 επί της Βασιλείας, ενώ στα δεξιά του πρωτοσέλιδου της γράφει (με μόνο δυο λέξεις) για το Ολυμπιακός – Ατλέτικο: «Ελληνική τραγωδία (Tragedia Griega)», ενώ σχολιάζει το πείραμα του «Τσόλο» με τον Όμπλακ να υπερασπίζεται την εστία των «ροχιμπλάνκος».
Η άλλη εφημερίδα της Μαδρίτης, η As «παίζει» και αυτή στο εξώφυλλο της την πεντάρα της Ρεάλ και ψηλά – ψηλά γράφει: «Ο Μίτσελ μπορούσε με τον Σιμεόνε», ρίχνοντας προφανώς μπηχτή και για την σαββατιάτικη ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Πάντως, και η As ασχολείται με τον Ομπλακ που επιλέχτηκε από τον Σιμεόνε ως βασικός πορτιέρο.
Η καταλανική εφημερίδα Sport, ασχολείται με το σημερινό ματς της Μπαρτσελόνα με τον ΑΠΟΕΛ, όμως, έγραψε και για την ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Φάληρο. «Ο Μίτσελ και ο Αφελάι πίκραναν τον Σιμεόνε», αναφέρει στην πρώτη της σελίδα.
Από την άλλη, η «El Mundo Deportivo» γράφει πως ήταν άδικο για την Ατλέτικο Μαδρίτης που ηττήθηκε.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: