Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Λούκιτς: «Χαρά μας να τιμήσουμε τον Γκάλη»

Η Μπάνβιτ μπαίνει από νωρίς σε ρυθμούς «Nick Galis Cup», αφού είναι η πρώτη ομάδα που θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, το οποίο θα γίνει στις 20-21/9 στο «Nick Galis Hall». Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Ζόραν Λούκιτς γνωρίζει καλά το μέγεθος Νίκος Γκάλης και το αποτυπώνει μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Η Εθνική Ελλάδας της δεκαετίας του ’80 και του ’90, ήταν η μεγάλη αντίπαλος της Εθνικής Γιουγκοσλαβίας. Έτσι, όλοι γνωρίζαμε παίκτες όπως ο Γκάλης, ο Γιαννάκης, ο Φασούλας και ο Χριστοδούλου. Όμως επίσης γνωρίζαμε ότι ο Γκάλης ήταν ο καλύτερος παίκτης αυτής της ομάδας. Αν δεν έχει δει κάποιος αυτήν την ομάδα, σίγουρα έχει χάσει κάτι από το μπάσκετ. Έτσι, είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μας να παίξουμε στο Nick Galis Cup και να τιμήσουμε έναν τόσο μεγάλο αθλητή», τονίζει ο Ζόραν Λούκιτς.

Ο 43χρονος προπονητής περιμένει πολύ κόσμο στο «Nick Galis Hall», στο διήμερο του τουρνουά. «Για τους προπονητές και τους παίκτες είναι πάντα πολύ καλύτερο να αγωνίζονται σε γεμάτο γήπεδο. Συνεπώς, θα ήταν καλό να έρθουν οι φίλαθλοι και να παρακολουθήσουν τους αγώνες του τουρνουά. Θα ήταν τέλειο για μας», επισημαίνει.

Στο «Nick Galis Cup» θα πάρουν μέρος ομάδες υψηλού επιπέδου και αυτό θα είναι καλό τεστ για την Μπάνβιτ ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών της. «Αυτήν τη χρονική περίοδο προετοιμαζόμαστε για το τουρκικό Κύπελλο. Έτσι, έχουμε επικεντρώσει την προσοχή μας στο πώς παίζουμε και όχι τόσο στον αντίπαλο. Αυτός είναι ο κύριος στόχος αυτών των αγώνων», καταλήγει.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: