Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

«Ο κόσμος του Άρη δεν θα αφήσει ποτέ την ομάδα»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Άρη Καλούδης Λεμονής αναφέρθηκε στην εμπειρία του με την φανέλα του Άρη και την στήριξη του κόσμου.

Ο νεαρός μέσος των “κίτρινων” τόνισε μεταξύ άλλων ότι άπαντες στην ομάδα προσπαθούν -δυστυχώς- να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και ότι με την στήριξη του κόσμου θα αντεπεξέλθουν στην ιερή υποχρέωση που δεν είναι άλλη απο την επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο μέσος του Άρη στην κάμερα της Νova:

Για το νικηφόρο ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα:

«Πράγματι, κάναμε το ξεκίνημα που θέλαμε στη Γ΄ Εθνική. Είχαμε τα ηνία του αγώνα απέναντι στην Καστοριά, ήμασταν αποφασιστικοί και καταφέραμε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας και αυτό που μας είπε ο προπονητής. Ασφαλώς και δεν είναι ότι το καλύτερο να αγωνίζεται ο Αρης σ΄ αυτή την κατηγορία, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να τη ζήσουμε».

Για τον αν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής η ομάδα στα νέα πρωτόγνωρα για τον σύλλογο δεδομένα:

« Γενικώς χρειαζόμαστε προσαρμογή, διότι αυτό που ζει ο Αρης δεν το έχει ξαναζήσει στα 100 χρόνια της ιστορίας του, μόνο που δεν έχουμε χρόνο. Πρέπει να τα κάνουμε όλα πολύ γρήγορα, να κυλήσει ο χρόνος γρήγορα και να πετύχουμε αυτό που θέλουμε και αυτό που μας προστάζει η ιστορία της ομάδας».

Για το αν υπάρχουν διαφορές στον τωρινό Άρη και τον Άρη της Σούπερ Λιγκ:

« Για μένα όλα είναι ίδια! Ο Αρης ήταν και παραμένει μεγάλη ομάδα.  Επαιζα και παίζω, λοιπόν, σε μεγάλη ομάδα και αυτό δεν αλλάζει. Με τόσο κόσμο στην κερκίδα, κάποιος που δεν ήξερε, θα καταλάβαινε πως το ματς με την Καστοριά ήταν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος  της Γ΄ Εθνικής;»

Για την εκπληκτική στήριξη του κόσμου:

« Εγώ αυτό που ξέρω, είναι ότι ο κόσμος του Αρη δεν θ΄ αφήσει ποτέ την ομάδα σε οποιαδήποτε κατηγορία! Τον κόσμο τον θέλουμε συνεχώς κοντά μας, ώστε μαζί να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτές τις »περιπέτειες» οι οποίες δεν αρμόζουν στην ομάδα μας».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: