Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Στο Φανάρι ο Αστέρας!!

Την ευλογία του Οικομενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου θα πάρουν στον Αστέρα Τρίπολης, λίγες ώρες πριν από το αυριανό παιχνίδι με την Μπεσίτκας.

Στο Φανάρι ο Αστέρας
Με την ευχή του Οικουμενικού Πατριάρχη θα βγει στο τερέν αύριο το βράδυ ο Αστέρας Τρίπολης.

Βέβαια, οι Αρκάδες ενημερώθηκαν ότι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα τους δεχθεί αύριο στις 16:00. Κομμάτι δύσκολο, δηλαδή, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα να μεταβούν οι παίκτες στο Φανάρι. Εστω και δι' αντιπροσωπίας, πάντως, οι ευχές πιάνουν.

Ετσι θεωρούν οι «κυανοκίτρινοι». Σε κάθε περίπτωση, οι ώρες είναι ιστορικές για τον πελοποννησιακό σύλλογο. Για πρώτη φορά σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στο Πατριαρχείο, για πρώτη φορά στην Ευρώπη σε μια τόσο «καυτή» έδρα, όπως της Μπεσίκτας.

Ιστορικό το ταξίδι και για τους 40 οπαδούς του Αστέρα που το ξη- μέρωμα της Τρίτης ξεκίνησαν οδικώς από την Τρίπολη για την Κωνσταντινούπολη κι έφτασαν στον προορισμό τους με διανυκτέρευση στην Κομοτηνή.

Η αποστολή

Κανονικά έβγαλε χθες ο Ρίκι Κιτοκό το πρόγραμμα και σήμερα το μεσημέρι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για την Πόλη, μαζί με τους Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλο, Λούι, Παντελιάδη, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Μουνάφο, Ζησόπουλο, Τιέ Μπι, Ουσέρο, Τσοκάνη, Γιαννιώτα, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο, Μπαντιμπανγκά, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτα.

Ο Αστέρας θα προπονηθεί για τελευταία φορά το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: