Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

«Χρειάζεται προσοχή ο ΑΠΟΕΛ»

Barcelona's coach Luis Enrique speaks during a news conference after their training session on the eve of their Champions League match against Apoel at Ciutat Esportiva Joan Gamper training grounds in Sant Joa Despi near Barcelona
Ο Λουίς Ενρίκε αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ για τη Μπαρτσελόνα, αλλά και για την αντιμετώπιση της διοργάνωσης του Τσάμπιονς Λιγκ από τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του.
Αναλυτικά:
«Τo Tσάμπιονς Λιγκ είναι μία διοργάνωση που είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Νομίζω ότι η ομάδα θα πάει καλά. Ξέρουμε ότι ο κόσμος ενθουσιάζεται περισσότερο με το Τσάμπιονς Λιγκ παρά με το πρωτάθλημα και για εμένα θα ήταν υπέροχο να κερδίσουμε και τα δύο τρόπαια. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνολική βελτίωση της αμυντικής μας λειτουργίας», δήλωσε αρχικά.
Ενώ, πρόσθεσε: «Η προετοιμασία για το ντεμπούτο μας στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ήταν όπως για ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο τρόπος κοουτσαρίσματος δεν θα αλλάξει. Αν είμαστε σοβαροί και έχουμε αίσθηση της σημασίας που έχει αυτή η διοργάνωση, τότε θα φτάσουμε πιο εύκολα στη νίκη. Αν δεν παίξουμε όμως καλά αύριο, μπορεί να υποφέρουμε».
Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, είπε: «Έχουμε κάνει την κατασκοπεία μας για τον ΑΠΟΕΛ και γνωρίζουμε τις ικανότητές τους. Παίζουν ψηλά και έχουν πολλούς Πορτογάλους και Βραζιλιάνους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε το παιχνίδι τους, αφού ξέρουμε ότι τους αρέσει να έχουν την κατοχή της μπάλας».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: