Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

«60-40 οι πιθανότητες υπέρ του ΠΑΟΚ»

thumbnail
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Λευκορώσος τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Αντρέι Γκορμπούνοφ. Μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Μινσκ ενόψει των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και έχρισε φαβορί τον «Δικέφαλο».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αντρέι Γκορμπούνοφ:
Για τις πρώτες σκέψεις του για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Μίνσκ:
«Είναι το πρώτο παιχνίδι της Ντινμό στο Γιουρόπα Λιγκ, είναι πολύ σημαντικό και πιστεύω θα είναι ένα μια πολύ ενδιαφέρον αναμέτρηση».
Για την ψυχολογία των οπαδών της Ντιναμό:
«Σέβονται το ΠΑΟΚ αλλά είναι παρά πολύ έτοιμοι και ψύχραιμοι για το παιχνίδι».
Για το αν είναι πιο αδύναμη φέτος η Ντιναμό:
«Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει εξελιχθεί η ομάδα. Στο πρωτάθλημα είναι πρώτη και η Μπάτε Μπορισοφ έχει νιώσει τον ανταγωνισμό. Θεωρώ πως η Ντιναμό είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα».
Γ ια το ποιους παίκτες πρέπει να προσέχει ο ΠΑΟΚ:
«Οι Ουντόντζι,  Στάσεβιτς και Βορονκοφ ξεχωρίζουν. Γενικά το κέντρο και η άμυνα είναι τα δυνατά στοιχεία της ομάδας».
Για τον τερματοφύλακα της Ντιναμό τον Γκούτορ:
«Παίζαμε μαζί για έναν χρόνο. Είναι πολύ καλός.»
Για το ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες για την νίκη:
«Δίνω 60% στον ΠΑΟΚ και 40% στην Ντιναμό. Είναι ένα μεγάλο συν το γεμάτο γήπεδο. Βέβαια έχω μια διστακτικότητα γιατί δεν γνωρίζω πολύ τον ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα με την Νίκη Βόλου μου δίνει την αίσθηση πως ο είναι ο φαβορί».
Για το αν είναι πιο δυνατή στην έδρα της η Ντιναμό:
«Όλες οι ομάδες είναι πιο δυνατές στην έδρα τους. Παίζει πρώτη φορά στην Ευρώπη και θα έχει πολλά να αποδείξει ενώ θα έχει και τον κόσμο. Στην Τούμπα θα παραταχθεί με αμυντικό προσανατολισμό».
Για το πόσο κόσμο μαζεύει η Ντιναμό στην έδρα της:
«Το γήπεδο χωράει όλο 13.000 κόσμο. Το παιχνίδι δεν θα γίνει στο Μίνσκ αλλά στο Μπορίσοφ και υπολογίζω πως 10.000 θα έρθουν. Στο Μίνσκ θα ήταν διαφορετικά».
Για το τι μπορεί να δει ο κόσμος στη Λευκορωσία:
«Οι φίλαθλοι λογικά θα μείνουν στο Μινσκ και θα πάνε στο Μπόρισοφ μόνο για τον αγώνα. Είναι μια πολύ ωραία καθαρή και σύγχρονη πόλη. Δεν έχει μνημεία αλλά είναι πολύ μοντέρνα και όμορφη. Πιστεύω στους Έλληνες θα αρέσει πολύ. Έχει ωραία κλαμπ και όποιος θέλει και καζίνο υπάρχουν. Επίσης, υπάρχουν πολλά καφέ που μπορείς να περάσεις τον χρόνο σου».
Για το Ελληνικό πρωτάθλημα:
«Είναι πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα στην Ελλάδα από αυτό της Λευκορωσίας. Έχουν περάσει τρεις αγωνιστικές και ο Ατρόμητος είναι καλύτερη ομάδα από την Νίκη Βόλου και τον Πλατανιά. Στην Ελλάδα επικρατεί το αμυντικό παιχνίδι όμως ο Ατρόμητος παίζει επιθετικά. Πιστεύω πως μπορούσαμε να κοντράρουμε τον Παναθηναϊκό αλλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι».
Για την πρώτη Ελληνική λέξη που έμαθε:
«Η πρώτη Ελληνική λέξη που έμαθα είναι το «Καλημέρα». Όταν ήρθα στην Ελλάδα ήταν αργά το απόγευμα. Όταν ξύπνησα το πρώτο που άκουσα ήταν το καλημέρα και μου έμεινε».
Για το αν θα έρθει στην Τούμπα να δει το παιχνίδι με τη  Ντιναμό Μινσκ:
« Θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ αλλά είναι 500 χιλιόμετρα, παίζουμε και με τον ΟΦΗ και δεν θα μπορέσω να πάω».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: