Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

«Ξεχωρίζει ο Περέιρα»

tsiolis-sakis
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής, Σάκης Τσιώλης. Σχολίασε την φετινή Σούπερ Λιγκ ενώ αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως ο Περέιρα είναι ο παίκτης που είχε ανάγκη ο «Δικέφαλος».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης:
Για την λύση του συμβολαίου του με την Ξάνθη:
«Δεν έγινε μετά από συζήτηση αλλά όλοι είμαστε προετοιμασμένο για κάτι τέτοιο. Οι ομάδες μπορούν να απολύουν προπονητές αλλά και οι προπονητές μπορούν να φεύγουν οι ίδιοι. Έφυγαν εγώ με τις καλύτερες ευχές για την ομάδα. Έφυγα από την Ξάνθη επί κοινή συναίνεση. Είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε και αφήνω τις  ευχές μου για την ομάδα. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να χάνεις την δουλειά σου στις αρχές αλλά πρέπει να συνηθίσεις σε αυτό τον χώρο».
Για τις χρονιές που έφυγε χωρίς να κλείσει την χρονιά:
«Δύο φορές δεν έβγαλα όλη την χρονιά, στην Τρίπολη και εδώ στην Ξάνθη. Στον Αστέρα βέβαια ήμουν δυόμιση χρόνια. Με τον Άρη είχα τελειώσει την χρονιά σε πολύ καλή κατάσταση όμως το αδιέξοδο στην ομάδα έκρινα σκόπιμο να πω στην διοίκηση πως δεν μπορούσα να βοηθήσω και πως η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη».
Για το φετινό πρωτάθλημα:
«Είναι πολύ πιο πιεστικό από πέρυσι. Αυτό φταίει το ότι θα πέσουν τέσσερις ομάδες. Όλη αυτή η κίνηση της Βέροιας είναι εντυπωσιακή. Αυτή η ομάδα κλέβει τις εντυπώσεις. Στη κορυφή δύσκολα θα αλλάξει η κατάταξη αλλά στις υπόλοιπες θέσεις θα είναι ανταγωνιστικό. Όλοι ξέρουν πως δεν υπάρχει ποδοσφαιρική ζωή μετά την Σούπερ Λιγκ. Νομίζω πως θα είναι ένα καλύτερο πρωτάθλημα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Μινσκ:
«Νομίζω πως είναι μια καινούρια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κάνει το αποφασιστικό βήμα για να έχει υπεροχή στους ομίλους. Η αντίπαλος δεν είναι πολύ γνωστή αλλά βγάζει πάθος και πίεση. Ο ΠΑΟΚ  σε καλή μέρα μπορεί να κάνει το 2-0».
Για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ:
«Ο Περέιρα δείχνει πως είναι ένας παίκτης που είχε ανάγκη ο ΠΑΟΚ. Ο Παπαδόπουλος θα βοηθήσει πάρα πολύ και ειδικά στην Ευρώπη είναι εξαιρετική λύση. Ο Αθανασιάδης έχει δύο πλεονεκτήματα. Τόσο ο Παπαδόπουλος και ο Σαλπιγγίδης ανοίγουν χώρους για να βρίσκεται μέσα στην περιοχή και να σκοράρει. Για εμένα ο Περέιρα ξεχώρισε και στο Ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα. Αν αντιμετώπιζα τον ΠΑΟΚ αυτός θα ήταν η μεγαλύτερη απειλή. Οργανώνει και εκτελεί. Αν είναι… «λαχείο» θα το δείξει η συνέχεια».
Για το αν μπορεί να υπάρξει Σούπερ Λιγκ χωρίς Άρη, Ηρακλή, ΑΕΚ και Λάρισα:
«Είναι διαχρονικές ομάδες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Νομίζω πως έρχονται πίσω. Ο Άρης περνάει μεγαλύτερη περιπέτεια αλλά το μάθημα θα γίνει πάθημα και είναι μια ευκαιρία να έρθει πιο δυνατός. Όταν οι παράγοντες έχουν την δυνατότητα να στηρίξουν τις ομάδες τότε και ο κόσμος κάνει υπομονή. Η δυναμική του κόσμο καλύπτει κάποιες αδυναμίες. Θα επανέλθουν οι μεγάλες ομάδες εκεί που τους αρμόζει».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: