Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Βραδιά για πρίγκιπες και ήρωες!!

Με τον Χουλκ να παίζει σαν ήρωας και να οδηγεί τη Ζενίτ στο 2-0 στην έδρα της Μπενφίκα και τη Μονακό να καθαρίζει 1-0 τη Λεβερκούζεν στο πριγκιπάτο άνοιξε η αυλαία του γ’ ομίλου του Ch. League.

Βραδιά για πρίγκιπες και ήρωες!
Μονακό και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ήταν οι ομάδες που πήραν με το… καλημέρα «κεφάλι» στον τρίτο όμιλο του Champions League, με τους Γάλλους να επικρατούν 1-0 της Λεβερκούζεν και τους Ρώσους 2-0 της Μπενφίκα μέσα στη Λισαβόνα.

Η βαθμολογία
Ζενίτ 3
Μονακό 3
Μπενφίκα 0
Λεβερκούζεν 0

Η επόμενη αγωνιστική:
Ζενίτ-Μονακό
Λεβερκούζεν-Μπενφίκα

Μπενφίκα-Ζενίτ 0-2

Σε υπόθεση λίγων λεπτών εξελίχθηκε η αναμέτρηση στο «Ντα Λουζ». Οι Ρώσοι μπήκαν πολύ δυναμικά και χρειάστηκαν μόλις πέντε για να ανοίξουν το σκορ σε μια αντεπίθεση ταχύτατη που κατέληξε με τον Σατόφ να βγάζει κάθετη στον Χουλκ κι αυτός με εξαιρετικό τελείωμα να ανοίγει το σκορ.

Οι όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για ανατροπή της κατάστασης «πέθαναν» στο 18’ όταν σε μια φάση καρμπόν με εκείνη του γκολ, ο Αρτούρ κατεδάφισε τον Ντάνι και είδε την κόκκινη κάρτα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Βίτσελ με κεφαλιά σκόραρε ξανά μιας και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Λόπες ναι μεν απέκρουσε, αλλά μόνο αφού η μπάλα εμφανώς είχε περάσει τη γραμμή.

Ο Σάμαρης που αρχικά είχε… ξεχαστεί από τους Πορτογάλους και δεν είχε δηλωθεί στην αποστολή, αγωνίστηκε ως βασικός για 74 λεπτά πριν αντικατασταθεί από τον Αλμέιδα.

Μπενφίκα: Αρτούρ, Λουϊζάο, Μάξι Περέιρα, Ελισέου, Ζαρντέλ, Σάμαρης (74΄Αλμέιδα), Γκαϊτάν, Σάλβιο, Πέρες, Λίμα (74’ Ντερλέι), Ταλίσκα(20’ Λόπες).

Ζενίτ: Λοντίγκιν, Κρισίτο, Λόμπαρτς, Σμολνίκοφ (46’ Ανιουκόφ), Γκαράι, Σατοφ, Χάβι Γκαρσία, Βίτσελ, Ντάνι, Χουλκ (85’ Αρσάβιν), Ροντόν (76’ Μογκιλεβετς)

Μονακό-Λεβερκούζεν 1-0

Την ίδια ώρα που οι Πορτογάλοι γονάτιζαν στο γήπεδό τους, ένας συμπατριώτης τους, ο Ζοάο Μουτίνιο καθάριζε για λογαριασμό της Μονακό στο Πριγκιπάτο. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, ήρθε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και αφού ο Μπερμπάτοφ τον έβγαλε σε θέση βολής.

Μονακό: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Κουρζάβα, Καρβάλιο, Ράγκι, Μουτίνιο, Κοντογκμπια (90’ Γουάλας), Τουλαλάν, Μπερμπάτοφ, Οκάμπος (57’ Σίλβα), Καρασκό (86’ Ντιράρ).

Λεβερκούζεν: Λένο, Σπάχιτς, Γιεντβάι (65’ Ντονάτι), Μπένις, Τοπράκ (71’ Ρέιναρτζ), Μπέντερ, Χακάν, Κάστρο, Μπεγιαραμπί, Σον, Κίσλινγκ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: