Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Αρβανίτης: «Το γεμάτο γήπεδο θα δείξει τη δυναμική του Άρη»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το μεγάλο του τουρνουά «Nick Galis Cup», που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη στις 20 και 21 του μήνα.

Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού τμήματος θέλησε να δώσει τους λόγους για τους οποίους ο κάθε φίλαθλος του Άρη πρέπει να έρθει στο «Nick Galis Hall». «Οι λόγοι είναι πολλοί. Πρώτα από όλα είναι τιμή για τον Νίκο Γκάλη. Είναι ένα τουρνουά που φέρει το όνομά του και γίνεται προς τιμήν του. Αυτός είναι ο πιο σπουδαίος και σημαντικότερος λόγος. Δεύτερον, ο σεβασμός προς όλες τις ομάδες που έρχονται από την Αθήνα, τη Μόσχα, αλλά και για την Τουρκία.

Εμείς τίποτα δεν κάνουμε τυχαία, είχαμε προσδιορίσει και το τουρνουά, το οποίο θα μας βοηθήσει και οικονομικά, όπως και τη συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς. Τρίτο, θα πρέπει σα μπασκετικός λαός να γεμίσουμε το γήπεδο και το τουρνουά εντάσσεται μέσα σε αυτά που είχαμε προγραμματίσει, για να βοηθηθεί η ίδια η ομάδα.

Η ΚΑΕ πρέπει να είναι συνεπής σε όλα αυτά που έχει αναλάβει και με το εισιτήριο που θα πληρώσει θα βοηθήσει την ομάδα που αγαπάει. Τέταρτον, μην ξεχνάει ο απλός φίλαθλος ότι θα έρθει να δει τον νέο Άρη, να νιώσει τον κόσμο ο νέος κορμός της ομάδας, να καταλάβουν ο καθένας που παίζει και να δει την ομάδα, που είναι νέα με 4 ξένους, αλλά παράλληλα να δείξουμε σε όλους τη δυναμική που έχει η ομάδα με τον κόσμο της και ένα γεμάτο γήπεδο».

«Ο Γκάλης το περιμένει σα μικρό παιδί» Όσο για το πώς περιμένει ο ίδιος ο Νίκος Γκάλης το τουρνουά, αλλά και όλοι στην ομάδα»: «Όταν πρωτοβρεθήκαμε με τον Νίκο Γκάλη τον Αύγουστο του 2012, είχαμε συζητήσει και θέλαμε να καθιερώσουμε ένα τουρνουά προς τιμήν του ίδιου. Ο ίδιος Νίκος περιμένει σαν μικρό παιδί αυτό το τουρνουά. Γίνεται για να τιμήσουμε τον ίδιο και όχι μόνο. Μετά την εκδήλωση του Νίκου Γκάλη το Μάη του 2012, οι παίκτες τονώθηκαν ψυχολογικά και έβγαλαν άλλη αντίδραση, πήραν τα πάνω τους .

Η διοίκηση, οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και όχι μόνο περιμένουν αυτό το τουρνουά, το οποίο έχει πολύ δυνατά ονόματα. Και αγωνιστικά ακόμα, τα παιχνίδια θα είναι πολύ δυνατά τεστ σε μία χρονική βάση, που η ομάδα έχει τους αγώνες του Κυπέλλου και σε λίγες εβδομάδες ξεκινάει το πρωτάθλημα», τόνισε εν κατακλείδι ο πρόεδρος της ΚΑΕ.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: