Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Μάχη με την επάρατο νόσο ο Γιόνας Γκουτιέρες!!

Καρκίνο στους όρχεις έχει ο Γιόνας Γκουτιέρες. Ο Αργεντινός άσος, που είναι δανεικός από τη Νιούκαστλ στη Νόριτς, δίνει τη δική του μάχη με την επάρατη νόσο.

Μάχη με την επάρατο νόσο ο Γιόνας Γκουτιέρες!
Τον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του δίνει ο Γιόνας Γκουτιέρες. Ο 31χρονος Αργεντινός φορ διαγνώστηκε πως έχει καρκίνο στους όρχεις και ήδη υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, αποτέλεσμα της οποίας είναι να χάσει τα μακριά του μαλλιά και να είναι αγνώριστος.

inner

Ο πρώην διεθνής άσος (22 εμφανίσεις και 1 γκολ με το εθνόσημο) έχει βάλει πλέον την καριέρα του στο περιθώριο. Μετά από έξι σεζόν στη Νιούκαστλ, με την οποία είχε 177 συμμετοχές και 10 τέρματα, δόθηκε δανεικός στη Νόριτς τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά πλέον όλα αυτά είναι δευτερεύουσας σημασίας.

Ο Γιόνας Γκουτιέρες ανακοίνωσε με θάρρος το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στην τηλεόραση της Αργεντινής και δήλωσε αποφασισμένος να βγει νικητής.

«Όλα άρχισαν από μια σύγκρουση με τον Σανιά σε έναν αγώνα με την Άρσεναλ. Ένιωθα πόνο, έκανα εξετάσεις και οι γιατροί είδαν πως έχω έναν όγκο στους όρχεις. Ελάχιστοι άνθρωποι γνώριζαν, αλλά στάθηκαν δίπλα μου. Είναι μια δοκιμασία και θέλω να βγω από αυτή πιο δυνατός», τόνισε.

«Όταν οι γιατροί μου είπαν τι έχω, γύρισα σπίτι μου κλαίγοντας. Επέστρεψα στην Αργεντινή κι ανέλαβα όλα τα έξοδα, παρότι είχα συμβόλαιο με τη Νιούκαστλ. Δεν έχουν σημασία τα χρήματα όταν μιλάμε για υγεία. Άρχισα χημειοθεραπεία και χειρουργήθηκα στην πατρίδα μου για να μου αφαιρέσουν τον αριστερό όρχι. Όταν επέστρεψα στην Αγγλία, η Νιούκαστλ μού είπε να φύγω», πρόσθεσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: