Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Κωνσταντινίδης: «Ουδέποτε σκεφτήκαμε ανταλλάγματα»

Στη μηδενική πρόοδο της υπόθεσης εκκαθάρισης της ΠΑΕ Αρης, αναφέρθηκε το μέλος της τριμελούς διοίκησης, Κώστας Κωνσταντινίδης. Μιλώντας στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Αθλητικού Metropolisο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας, τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων και για τα… ερωτηματικά που υπάρχουν για τη στάση του Παναγιώτη Στεφανίδη, ενώ δεν αρνήθηκε ένα σχόλιο και το αγωνιστικό τμήμα.

«Ασφαλώς και δεν υπήρχε κανείς που να ήθελε να δει τον Αρη στη Γ’ Εθνική. Μετά από ατέρμονες συζητήσεις πολλών ημερών όμως, βρέθηκε η δική μας λύση, αφού κανείς άλλος δεν έβγαινε μπροστά. Εμελλε λοιπόν να πάρουμε εμείς τη δύσκολη αυτή απόφαση, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση μαζί με άλλους δύο φίλους» είπε αρχικά, προτού επισημάνει χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν είμαστε αυτοί που γνωρίζουν τα νομικά. Οι δικηγόροι μας έχουν ξεκινήσει και προχωρούν ορισμένα ζητήματα. Υπήρξε κάποια καθυστέρηση, η οποία δεν ήταν δική μας ευθύνη. Είχαμε δώσει μια προτεραιότητα στο αγωνιστικό κομμάτι. Ευτυχώς με την ανάληψη της διοίκησης από τον Γιώργο Γαλανό έτρεξαν γρήγορα ορισμένα πράγματα και όλα πήγαν κατ’ ευχήν στην πρεμιέρα».

Σχολιάζοντας τη διαδικασία της εκκαθάρισης, υπογράμμισε: «Εμείς δεν θα είμαστε οι εκκαθαριστές. Εμείς ουσιαστικά δώσαμε το «ΟΚ» για να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μετόχων και να οδηγηθεί και τυπικά η ομάδα στη Γ’ Εθνική. Η ενημέρωση που υπάρχει, είναι πως ο κύριος Γαλανός θα βάλει δικούς του εκκαθαριστές. Ένα σημαντικό ζήτημα όμως, είναι πως ο κ. Στεφανίδης δεν μας έχει παραδώσει ακόμη τη διοίκηση. Εγιναν επανειλημμένα κάποιες προσπάθειες για επικοινωνία, αλλά δεν γίνει και τυπικά η παράδοση, τότε δεν μπορούμε κι εμείς να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα».

Σχετικά με τα όσα ακούγονται για την επιταγή του Διούδη, είπε: «Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την επιταγή αυτή. Πλέον πάψαμε να αναρωτιόμαστε τι συνέβη. Περιμένουμε να έρθει να μας τα πει ο ίδιος, αφού δεν υπάρχουν αποδεικτικά έγγραφα στο λογιστήριο. Θεωρώ πως είναι χρέος του να εμφανιστεί, να μας πει που πήγαν τα χρήματα».

Αναφορικά με την προσπάθεια επανεκκίνησης του Αρη από τη Γ’ Εθνική, τόνισε: «Δεν επιτρέπεται να ξαναγίνουν τα ίδια λάθη. Αν τα κάνουμε πάλι, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Είναι ευκαιρία η Γ’ Εθνική, ίσως η τελευταία ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Υπάρχει όραμα και ελπίδα η προσπάθεια αυτή, να είναι η αφετηρία για τα επόμενα 100 χρόνια».

Σε ερώτημα για τη δουλειά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, είπε: «Η πρώτη προπόνηση που είδα, ήταν αυτή της Παρασκευής. Με χαροποίησε που είδα πράγματα να βγαίνουν στο γήπεδο την Κυριακή. Πετύχαμε μια εύκολη νίκη, σε γεμάτο γήπεδο και ευχαριστήθηκαν όλοι».

Τέλος, για τα «περί ανταλλαγμάτων» που ακούγονται, απάντησε: «Για κανέναν λόγο δεν υπήρξε κάτι τέτοιο. Ούτε καν το σκεφτήκαμε. Απλά ως συνήθως συμβαίνει στον Αρη, προσπαθούμε να βάλουμε τα χέρια μας και να βγάλουμε τα μάτια μας».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: