Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Τσιώλης: «Τυχεροί που δεν χάσαμε»

Ικανοποιημένος με τον βαθμό ισοπαλίας έμεινε ο τεχνικός της Ξάνθης, Σάκης Τσιώλης δεδομένου του πως εξελίχθηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-2).

Τσιώλης: «Τυχεροί που δεν χάσαμε»
Αισιόδοξος για την πορεία της Ξάνθης στην συνέχεια του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης, αναγνωρίζοντας όμως ότι στο σημερινό παιχνίδι στάθηκε τυχερή και δεν ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Είχαμε δύο ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις, που θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ νωρίτερα, ωστόσο ιδιαίτερα μετά το 2-2 ήμασταν τυχεροί που δεν χάσαμε κιόλας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Ακριτών.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση, τον κ. Χριστοβασίλη, τον κόσμο του ΠΑΣ, ένιωσα συγκίνηση με την υποδοχή που μου επεφύλαξαν. Νιώθω χαρά που βλέπω και πάλι γνωστά πρόσωπα. Ήταν νωρίς να τεθώ αντιμέτωπος του ΠΑΣ, αλλά συνέβη.

Για το παιχνίδι θα έλεγα, ξέραμε την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, με την ψυχολογία στα ύψη και με τη βοήθεια του κόσμου του, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε και να εκμεταλλευτούμε την νευρικότητα του αντιπάλου. Είχαμε δύο ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις, που θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ νωρίτερα, ωστόσο ιδιαίτερα μετά το 2-2 ήμασταν τυχεροί που δεν χάσαμε κιόλας. Είναι σε άριστη κατάσταση η ομάδα του ΠΑΣ. Τους εύχομαι καλό πρωτάθλημα, τους αξίζει, έδειξε δεμένη ομάδα.

Η Ξάνθη από την πλευρά της είναι μια καινούργια ομάδα, γιατί έφυγαν επτά παίκτες που ήταν βαρόμετρο, είναι όμως οργανωμένη ομάδα και ο χρόνος κυλάει υπέρ της».


Για την αλλαγή Καπετάνου-Γιούτα και την οπισθοχώρηση της Ξάνθης: «Καμιά φορά δεν είναι μόνο η δική σου ομάδα, είναι και ο αντίπαλος. Μας πίεσε ο ΠΑΣ, με Γούτα θέλαμε πλάτος στην άμυνα, να μην έχουν χώρους να κάνουν ευκαιρίες. Όμως οι παίκτες του ΠΑΣ έχουν ποιότητα στο ένας εναντίον ενός».

Για τις διαφορές του ΠΑΣ συγκριτικά με το διάστημα που κάθισε στον πάγκο του: «Αν βρούμε κάποια παιχνίδια με Τσάβες και Ντε ΒΙνσέντι θα καταλάβετε κι εσείς ότι ήταν πιο ποιοτική η ομάδα. Το είπα όμως στα παιδιά να έχουν καλό πρωτάθλημα, είναι στο χέρι τους, είναι σε άριστη κατάσταση η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: