Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

Έξι σημαντικούς αγώνες μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος έχει ο ΠΑΟΚ και όλοι αναρωτιούνται πως το ρόστερ θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν σε τρεις διοργανώσεις.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
Στο παρελθόν ανήκει πλέον η σαββατιάτικη επικράτηση (με σκορ 3-0) του ΠΑΟΚ επί της Νίκης Βόλου μέσα στην Τούμπα.

Η επικείμενη αναμέτρηση με την Ντιναμό Μινσκ, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, προσγειώνει τους πάντες στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Μετά το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου φάνηκε ότι οι Θεσσαλονικείς δεν θα προχωρήσουν για την απόκτηση κάποιου ελεύθερου παίκτη και τελικά αυτό έγινε.

Ωστόσο, με τη λήξη και της συγκεκριμένης προθεσμίας για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ προέκυψαν οι πρώτοι… πονοκέφαλοι για τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Πρώτα από όλα ο σοβαρός τραυματισμός του Τζαβέλλα, ο οποίος υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα. Παράλληλα, στα «πιτς» είναι μετά τον αγώνα με τον Αιγινιακό και ο Γκολάσα, με τους Μακ και Σαλπιγγίδη να έχουν αναλάβει όλο το βάρος των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας.

Μετά το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, έρχεται η περίοδος των συνεχόμενων και μεγαλύτερης δυσκολίας αγώνων για τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι είναι έξι και θα ολοκληρωθούν με τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις επόμενες υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Πέμπτη (18/09) ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται την Ντιναμό, τέσσερις ημέρες αργότερα παίζει στην έδρα του Παναιτωλικού και στις 25 Σεπτεμβρίου υπάρχει παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας (σήμερα η κλήρωση).

Στις 28 του μήνα ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ και λίγες μέρες αργότερα (02/10) θα αντιμετωπίσει στη Γαλλία την Γκινγκάμπ και στη συνέχεια (5 Οκτωβρίου) θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Χθες ο κ. Αναστασιάδης έδωσε ρεπό στους παίκτες και σήμερα το πρωί επιστρέφουν όλοι για να προετοιμαστούν για το ευρωπαϊκό παιχνίδι.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: