Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

«Διαφορετική» ΑΕΚ στη Λάρισα!

Την απόφαση να δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, ξεκουράζοντας παράλληλα «ενδεκαδάτους», πήρε ο Τραϊανός Δέλλας για το προσεχές φιλικό της ΑΕΚ με την ΑΕΛ στη Λάρισα.

«Διαφορετική» ΑΕΚ στη Λάρισα
Είναι γεγονός ότι μέχρι στιγμής η ΑΕΚ έχει ικανοποιήσει τους πάντες με την απόδοσή της στα παιχνίδια που έχει δώσει σε φιλικό επίπεδο και για το Κύπελλο Ελλάδας.

Για αυτό τον λόγο ο Τραϊανός Δέλλας έλαβε την απόφαση να ξεκουράσει αρκετούς από τους «βασικούς» παίκτες του για το μεθαυριανό φιλικό στην έδρα της ΑΕΛ (17/09, 18:00), ενώ παράλληλα να δώσει ευκαιρίες – εμπειρίες σε κάποιους νεαρούς από την Κ-20 για να μπορέσουν να δείξουν αν μπορούν να πάρουν και άλλες στο μέλλον.

Ο 37χρονος προπονητής άφησε εκτός αποστολής τους Ανέστη, Παναγιώτη Ντούνη, Κολοβέτσιο, Μπακάκη, Σοϊλέδη (τώρα αρχίζει να ανεβάζει ρυθμό), Μπαρμπόσα, Ανάκογλου, Πλατέλλα, Λαμπρόπουλο, Μάνταλο, Μπρέσεβιτς (έκανε ατομικό) και Αραβίδη.

Στη Λάρισα θα ταξιδέψουν οι Βούρας, Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Γροντής, Μπακάκης, Ντούνης Μάρκος, Πεταυράκης, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Φαγέ, Ντακόλ, Ζόριτς και από την Κ-20 οι Γιαννούτσος, Καρβουνίδης, Τζάθας, Τσέλιος, Βλαχομήτρος και Κυριαζής.

Την Τρίτη η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 με τη συμμετοχή και των έξι ποδοσφαιριστών από την Κ-20, ενώ στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λάρισα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: