Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

«Τεράστιας σημασίας νίκη»

Ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και παρότι πρόκειται για την αρχή του πρωταθλήματος ο Δημήτρης Τερεζόπουλος τόνισε πως η νίκη επί του Αστέρα είχε τεράστια σημασία.

«Τεράστιας σημασίας νίκη»
Μεγάλο κίνητρο είχε ο Πανιώνιος για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 2-1. Αναφέρθηκε στις πολλές πάσες που κάνουν οι παίκτες του στην άμυνα, επισημαίνοντας πως είναι δική του εντολή.

«Ήταν τεράστια σημασίας νίκη της ομάδας μας κόντρα στον Αστέρα, που έχει άλλους στόχους από εμάς. Το κίνητρο ήταν μεγάλο για εμάς», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ξεκινήσαμε έτσι όπως έπρεπε. Ξέραμε τι θέλαμε μέσα στο γήπεδο και διεκδικήσαμε αυτό που αξίζαμε. Σήμερα τα καταφέραμε δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο πετύχαμε ένα καταπληκτικό γκολ και μετά δεν χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Βελτιώσαμε κάποια προβλήματα της άμυνας στη συνέχεια. Θέλω να σταθώ στον εκπληκτικό κόσμο του Πανιωνίου. Πρέπει να κάνει υπομονή ο κόσμος, περνάμε στα παιδιά έναν νέο τρόπο παιχνιδιού, δεν πρέπει να αγχώνουν τα παιδιά. Είμαστε τεράστιος σύλλογος, αυτό το λέμε καθημερινά στα παιδιά. Είναι τιμή μας που φοράμε το σήμα της ομάδας. Αυτό μας βοηθάει στο να πετυχαίνουμε τέτοιες νίκες σαν την σημερινή».

Μίλησε επίσης για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι όταν χάνεις γκολ μπορεί να δεχτείς. Δεν ανησύχησα όμως. Χάσαμε πολλές καλές φάσεις και χάσαμε τουλάχιστον δύο γκολ, που αν έμπαιναν θα μιλάγαμε για άλλο αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς για τις πολλές πάσες που γίνονται στον χώρο της άμυνας: «Αυτός είναι ο τρόπος του παιχνιδιού μας. Είναι οι εντολές που παίρνουν τα παιδιά. Θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να μην πουλάμε εύκολα την μπάλα. Γι’ αυτό ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή».

Για τον Ιμπαγάσα: «Ο Ιμπαγάσα έδειξε με την συμπεριφορά του στο γήπεδο πως είναι ένας τεράστιος παίκτης…. εγώ δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για τον “Κάνιο”»

Δεν υπάρχουν σχόλια: