Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Στα «κόκκινα» ο Γκσπούρνινγκ!

Την απόκτηση του Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, που το δεύτερο μισό της περσινής περιόδου αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε ο Πλατανιάς, για την ενίσχυση της θέσης κάτω απ’ τα δοκάρια.

Στα «κόκκινα» ο Γκσπούρνινγκ

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας θα υπερασπίζεται την εστία των «ερυθρόλευκων» για την επόμενη σεζόν, μετά το πέρασμά του απ’ τον ΠΑΟΚ, όπου υπέγραψε τον Ιανουάριο του 2014.

Η πρώτη του «επίσκεψη» στην Ελλάδα ήταν το 2007, για χατίρι της Ξάνθης, όπου αγωνίστηκε για πέντε χρόνια, ενώ την περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε στο MLS με τους Σιάτλ Σάουντερς, με τους οποίους ανακηρύχτηκε τρίτος καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης και τρίτη καλύτερη μεταγραφή της σεζόν.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο έμπειρος τερματοφύλακας δήλοωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Πλατανιά. Από σήμερα όλη μου η προσοχή είναι επικεντρωμένη στον Πλατανιά. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου όσο το δυνατόν νωρίτερα. Έχω 100% ενέργεια και βλέπω μπροστά για να κάνουμε κάτι καλό. Η ομάδα του Πλατανιά είναι μια οικογένεια και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: