Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Τζόρτζεβιτς: «Κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε εδώ»

Περήφανος για την πορεία της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Τζόρτζεβιτς: «Κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε εδώ»
Η συντριβή στον τελικό από τις ΗΠΑ δεν αλλοίωσε στο ελάχιστο την πολύ καλή γεύση του Σάσα Τζόρτζεβιτς για την προσπάθεια της ομάδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους, τον επαγγελματισμό τους και την καρδιά με την οποία έπαιξαν για την πατρίδα τους. Σε αυτούς αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια. Παίξαμε όλο το τουρνουά με άμυνα man to man και αποφασίσαμε να κάνουμε το ίδιο και απέναντι στις ΗΠΑ, παρότι οι περισσότερες ομάδες τις αντιμετωπίζουν με ζώνη. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε τόσο ψηλά», τόνισε.

«Εμείς δεν έχουμε παίκτη ΝΒΑ στο ρόστερ μας. Έχουμε 3-4 παίκτες που παίζουν σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, όπως ο Τεόντοσιτς, ο Κρστιτς, ο Μπιέλιτσα και τώρα ο Μπογκντάνοβιτς. Είναι μεγάλη η διαφορά από την ομάδα των ΗΠΑ. Στο μέλλον θα έχουμε παίκτες που θα είναι πιο ώριμοι, με περισσότερες εμπειρίες και παραστάσεις. Στόχος μας είναι πλέον να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και ίσως εκεί να ξανασυναντήσουμε τις ΗΠΑ», πρόσθεσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: