Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Αθήνα το θύμα της «τυφλής» βίας!

Σε νοσοκομείο της Αθήνας νοσηλεύεται πλέον ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από επίθεση οπαδών στον αγώνα με τον Ηρόδοτο στην Αλικαρνασσό. Κρίσιμη η κατάστασή του.

Στην Αθήνα το θύμα της «τυφλής» βίας
Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την κατάσταση της υγείας του φιλάθλου του Εθνικού που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από επίθεση οπαδών στον αγώνα με τον Ηρόδοτο στο γήπεδο της Αλικαρνασσού.

Ο 46χρονος άνδρας μεταφέρθηκε με αεροσκάφος τύπου C-130 στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με παρέμβαση και του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού.

Η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή, ενώ η νέα αξονική τομογραφία δε διευκρινίζει αν μιλάμε για ρήξη ανευρύσματος ή εγκεφαλικό, κάτι που θα αποσαφηνιστεί μετά από νέες εξετάσεις.

inner

Σε δηλώσεις του, ο πατέρας του θύματος ανέφερε ότι σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του γιου του είναι τραγική και πρόσθεσε πως θα πρέπει ό,τι συνέβη στο γιο του να αποτελέσει απαρχή ώστε «… επιτέλους κάποιοι να κινητοποιηθούν».

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις, ενός 27χρονου που φέρεται να είναι αυτός που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό, ένας 22χρονος κι ένας 24χρονος, που οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και τέταρτο άτομο που συμμετείχε στα επεισόδια και αναζητείται *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: