Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

«Θλίψη και αποτροπιασμός»

Συγκλονισμένη από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Ηρόδοτος-Εθνικός και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του οπαδού των φιλοξενούμενων δήλωσε η ΕΠΟ.

«Θλίψη και αποτροπιασμός»
Τη θλίψη της για την επανεμφάνιση των κρουσμάτων βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε η ΕΠΟ.

Μετά τον τραυματισμό του οπαδού του Εθνικού (από τον οποίο κινδυνεύει σοβαρά η ζωή του) η ομοσπονδία δηλώνει τον αποτροπιασμό της για το περιστατικό που συνέβη στο γήπεδο του Ηροδότου.

Κι αφού δηλώνει τη συμπαράστασή της στους οικείους του, προαναγγέλλει παρέμβαση της αθλητικής δικαιοσύνης, λέγοντας ότι «το ποδόσφαιρο είναι ζωή και όχι θάνατος και η ΕΠΟ θα το προστατεύσει με κάθε τρόπο».


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αλίμονο! Η τυφλή βία έκανε δυστυχώς μετά από πολύ καιρό την εμφάνιση της σε ποδοσφαιρικό γήπεδο με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός ανθρώπου 46 ετών, που χαροπαλεύει στο νοσοκομείου του Ηρακλείου.

Ο άτυχος οπαδός του Εθνικού που πήγε στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο, βρίσκεται στην ΜΕΘ μετά από βάναυση επίθεση και χτυπήματα που δέχθηκε από αλήτες οι οποίοι του επιτέθηκαν λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα.

Η ΕΠΟ εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της για τον τραυματισμό ενός νέου ανθρώπου σ’ ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο με αυτόν τον τρόπο και φυσικά ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής και το διοικητικό συμβούλιο συμπαρίστανται στους οικείους του και στην οικογένεια του Εθνικού.

Πρέπει όλοι να είναι απολύτως βέβαιοι ότι ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς και αμείλικτος. Ο τραυματισμός του άτυχου ανθρώπου που απλά πήγε στο γήπεδο για να ζήσει τη χαρά του ποδοσφαίρου και δεν ξέρουμε αν θα επιστρέψει ποτέ σπίτι του, είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει χωρίς σκληρή και βαρύτατη τιμωρία. Το ποδόσφαιρο είναι ζωή κι όχι θάνατος. Και η ΕΠΟ θα το προστατεύσει με κάθε τρόπο»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: