Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Αποχαιρέτησε με νίκη!

Παρά τις απουσίες των Λο και Άτκινς, ο ΚΑΟΔ επικράτησε με σκορ 78-77 της Κύμης και ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά που έγινε στην πόλη της Εύβοιας.

Αποχαιρέτησε με νίκη
Με νίκη ολοκλήρωσε ο ΚΑΟΔ τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Κύμης, επικρατώντας της οικοδέσποινας με σκορ 78-77.

Εκτός για τους Δραμινούς ήταν ο τραυματίας Έρικ Άτκινς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τον Πανελευσινιακό, αλλά και ο Ρομπ Λο, καθώς ο Κώστας Μέξας ήθελε να τον ξεκουράσει.

Μετά το τέλος του ματς, ο Κώστας Μέξας έκανε έναν μίνι απολογισμό από την παρουσία του ΚΑΟΔ στο τουρνουά:

«Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία αυτά τα δυνατά φιλικά παιχνίδια για να αρχίσουν να προσαρμόζονται στον ελληνικό τρόπο παιχνιδιού και σκέψης οι νέοι και άπειροι ξένοι παίκτες μας. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και για τη νοοτροπία μας και για το αγωνιστικό κομμάτι σε επίπεδο τακτικής. Είδαμε τις αδυναμίες μας, αλλά και τα καλά μας σημεία. Πλέον, θα δουλέψουμε το επόμενο διάστημα εστιάζοντας την προσοχή μας στον περιορισμό των αδυναμιών μας, την διατήρηση των καλών σημείων της ομάδας και την βελτίωση στον τομέα των συνεργασιών και της ταχύτητας εκτέλεσης στην επίθεση».


Τα δεκάλεπτα: 20-24, 37-40, 50-55, 77-78.

Κύμη: Σιαμανδούρας 2, Πανταζής 2, Σέττος 5 (1), Καπινιάρης 8, Παπαντωνίου 5, Κολώκας 2, Κατράνας 19 (4), Γκιζογιάννης 14 (1), Κωνσταντακόπουλος 4, Κακιούζης 13 (1).

ΚΑΟΔ: Σλαφτσάκης 6 (1), Βασόγεβιτς, Τζόνσον 11, Γεωργάκης 1, Κουκουλάς 6, Όντομ 20 (2), Σπυριδωνίδης 8 (2), Μισέλ 8, Ζάρας 10 (1), Χρυσικόπουλος 8.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: