Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Σέρι… τέλος για Πόρτο!!


Η Πόρτο έμεινε στο 1-1 με την Γκιμαράες και δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί των νικών που είχε κάνει. Δείτε τι έγινε και στα υπόλοιπα παιχνίδια της Primeira Liga.

Σέρι… τέλος για Πόρτο
Δεν συνέχισε… τα δικά της η Πόρτο μένοντας ισόπαλη στον αγώνα με την Γκιμαράες.

Οι «δράκοι» δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί που είχαν δημιουργήσει μέχρι τώρα (3/3) στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, αφού η συγκάτοικος της στην κορυφή της απέσπασε ισοπαλία (1-1).

Τα δύο τέρματα της αναμέτρησης μπήκαν από το σημείο του πέναλτι, με την Πόρτο να προηγείται με τον Τζάκσον Μαρτίνες (61’). Οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Μπέρναρντ Μένσα να πετύχει γκολ από την άσπρη βούλα.

Την κορυφή πλησίασε η Μαρίτιμο, μετά τη νίκη της επί της Πενιαφέλ. Η νησιώτικη ομάδα δεν απειλήθηκε από την αντίπαλο της και κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με 2-0. Τα τέρματα πέτυχαν οι Φρανσέρτζιο (50’) και Γουίκς (64’).

Από την άλλη η Μποαβίστα πήρε την πρώτη της νίκη για τη σεζόν, επικρατώντας της Ακαντέμικα με 1-0. Το μόνο γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Οφόρι, ο οποίος όμως σκόραρε στο τέρμα της ομάδας του.

Ισόπαλες ήρθαν οι Πάκος Φερέιρα με την Ζιλ Βιθέντε, με τις δύο ομάδες να μένουν και αυτές στο 1-1.Το σκορ άνοιξε Ρικάρντο (43’) για τους γηπεδούχους, με τον Πεκς από πλευράς Ζιλ Βιθέντε να ισοφαρίζει στο 73ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία

Το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου

Σετουμπάλ - Μπενφίκα 0-5

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου

Μορεϊρένσε-Ρίο Αβε 1-1

Αρούκα - Μπράγκα 1-0

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μπελενένσες 1-1

Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου

Μποαβίστα - Ακαντέμικα 1-0

Μαρίτιμο -Πεναφιέλ 2-0

Γκιμαράες - Πόρτο 1-1

Πάσος Φερέιρα - Ζιλ Βιθέντε 1-1 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: