Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

«Δεν μας πείραξε τόσο η ήττα, όσο η εμφάνιση»

Πολύ κακό παιχνίδι έκανε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη που τόνισε πως πείραξε την ομάδα του η εμφάνιση της και όχι τόσο η ήττα.

«Δεν μας πείραξε τόσο η ήττα, όσο η εμφάνιση»
Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, σε ότι αφορά τι εγχώριες υποχρεώσεις του, αλλά ο Στάικος Βεργέτης δεν στάθηκε στο αποτέλεσμα, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο και μίλησε για την εμφάνιση.

Επιπλέον, σχολίασε πως οι παίκτες του δεν… είχαν στο μυαλό τους το ματς της Πέμπτης με την Μπεσίκτας για τους ομίλους του Europa League.

«Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι για την ομάδα μας. Δεν μας πείραξε τόσο η ήττα όσο η εμφάνιση που είχαμε. Θα αναλύσουμε τα αίτια. Ήμασταν πολύ κακοί στον έλεγχο της μπάλας. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας. Ήμασταν ευάλωτοι πίσω. Ο Πανιώνιος έβγαζε φάσεις», σχολίασε αρχικά και έπειτα απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Περισσότερο με προβληματίζει ότι δεν ήμαστε ίδιοι όπως στην έδρας μας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν βγάλαμε αυτά που είχαμε δουλέψει. Θεωρώ ότι ήταν πολλοί παίκτες σε κακή μέρα. Η ομάδα είχε δύο εβδομάδες που ξεκουράστηκε, δεν μπορώ να εξηγήσω κάτι άλλο», ανέφερε.

«Οι παίκτες ήρθαν συγκεντρωμένοι γι’αυτόν τον αγώνα, στον Πανιώνιο. Ήμασταν εδώ γι’ αυτό το ματς, για τον αγώνα με την Μπεσίκτας δεν έχουμε ούτε καν μιλήσει», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: