Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ματζουράκης: «Ιστορική νίκη»

Ο Γιάννης Ματζουράκης αφιέρωσε την μεγάλη νίκη της Καλλονής επί του Παναθηναϊκού στον κόσμο της ομάδας του και χαρακτήρισε ιστορικό το αποψινό αποτέλεσμα.

Ματζουράκης: «Ιστορική νίκη»
Στον κόσμο της Καλλονής αφιέρωσε ο Γιάννης Ματζουράκης την ιστορική, όπως την χαρακτήρισε, νίκη (1-0) της ομάδας του στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως έγινε καλή δουλειά από τους παίκτες του, αναφέροντας πως σε κάποια σημεία του παιχνιδιού αντέδρασαν με αγχωτικό τρόπο και σε άλλες με… ήρεμο.

«Μία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό για την ομάδα μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιστορική. Κάναμε καλή δουλειά στο γήπεδο άλλοτε αγχωτικά και άλλοτε με ήρεμο τρόπο βρίσκοντας έτοιμες φάσεις. Φτάσαμε στο γκολ και σε ένα δοκάρι. Παλέψαμε με έναν άξιο αντίπαλο ο οποίος αναμενόμενα μας πίεσε πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα με στατικές φάσεις ενώ διορθωθήκαμε στη συνέχεια. Θα σταθώ στο σημείο που αφορά στα τελευταία δέκα λεπτά και έχει να κάνει με τον κόσμο: του αφιερώνουμε τη νίκη όπως και στον πρόεδρο μας», ανέφερε ο 65χρονος προπονητής.

Ερωτηθείς για ρόστερ που έχει φέτος, σχολίασε: «Το φετινό ρόστερ είναι καλύτερο πιο ποιοτικό από το περσινό».

Η Καλλονή έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο νίκες και μια ισοπαλία και ο Γιάννης Ματζουράκης, σχολίασε: «Η καλή απόδοση που έχουμε οφείλεται στη σκληρή προετοιμασία που έχουμε κάνει. Παίξαμε δυνατά φιλικά και ισχυρές ομάδες, ενώ φέτος παίζουμε στην έδρα μας και αυτό μας βοηθά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: