Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Τα έφερε «τούμπα»!!

Το εύθραυστο αποτέλεσμα του πρώτου ματς «έσπασε» η Ερμιονίδα, που επικράτησε του Παναιγιάλειου με 2-1 στο Αίγιο και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στο … τσακ πέρασε ο Τύρναβος.

Τα έφερε «τούμπα»!
Ο Παναιγιάλειος είχε το πάνω χέρι, όμως η Ερμιονίδα ήταν αυτή που τελικά πανηγύρισε, αφού επικρατώντας με 2- 1 κατέκτησε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Αιγίου -με το 1-0 απ’ το πρώτο ματς να της δίνει ελαφρύ πλεονέκτημα- προηγήθηκε μόλις στο 8’ με τον Σκαρτσίλα, ενώ στο 34’ δεν μέτρησε γκολ του Μπούνα ως οφσάιντ.

Από κει και πέρα, ήρθε η σειρά της Ερμιονίδας. Αρχικά με τον Βλαχόπουλο (45+1’) και στην συνέχεια με τον Καραδέμητρο (2-1), οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη μέσα στο Αίγιο.

Με επική ανατροπή ο Τύρναβος «πλήγωσε» με 2-1 τον Πιερικό, στο ντεμπούτο του Μιχάλη Ζιώγα στον πάγκο, κόντρα στην πρώην ομάδα του. Ο Πιερικός προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάρκοβιτς, ενώ στο 75’ ο Σολφερίνο είχε φέρει το ματς στα για τον Τύρναβο. Η «λύτρωση» για τους γηπεδούχους ήρθε στο 92’με γκολ του Τσουκαλά.

Το εκτός έδρας γκολ χάρισε την πρόκριση στον Αιγινιακό, που ήρθε ισόπαλος (1-1) με τον Αγροτικό Αστέρα, μετά το 0-0 του πρώτου ματς. Το χαμένο πέναλτι του Καρακατσάνη στο 30’ φαίνεται πως στοίχησε στους γηπεδούχους, που έμειναν πίσω στο σκορ στο 55’ μετά από γκολ του Κουτσοσπύρου, ενώ το γκολ του Κρυστάλλη στο 80’ δεν ήταν αρκετό να ανατρέψει την κατάσταση.

Σε ένα ματς με γκολ και θέαμα, τα Χανιά επικράτησαν του Άλιμου 3-2, με το 4-0 του πρώτου ματς να του δίνει άνετα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Άνετα προχωράει στην επόμενη φάση και η Παναχαϊκή, που αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) με τον Πανηλειακό, όμως το 3-0 του πρώτου ματς της χάρισε το εισιτήριο.

Στην επόμενη φάση προκρίθηκε και ο Εθνικός Σερρών, ο οποίος μοιράστηκε λευκή ισοπαλία (0-0) με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όμως το εκτός έδρας γκολ του πρώτου παιχνιδιού «κλείδωσε» την πρόκρισή του.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας:
Αγροτικός Αστέρας – Αιγινιακός 1-1 (0-0 το πρώτο ματς)
(80’ Κρυστάλλης - 55’ Κουτσοσπύρος)

Άλιμος – Χανιά 2-3 (0-4)
(31’ Καραμέρης, 70’ Ιωάννου, – 65’ Κοντέων, 74’ Κρητικός, 76’αυτ. Νικολόπουλος)

Πανηλειακός – Παναχαϊκή 1-1 (0-3)
(54’ Τσίτας – 17’ Μπαλού)

Εθνικός Σερρών – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0 (1-1)

Παναιγιάλειος – Ένωση Ερμιονίδας 1-2 (1-0)
(8’ Σκαρτσίλας – 45+1’ Βλαχόπουλος, 52’ Καραδέμητρος)

Τύρναβος-Πιερικός 2-1 (1-0)
(75’ Σολφερίνο, 90+2’ Τσούκαλος – 36’ Μάρκοβιτς) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: