Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

«Σφαλιάρα» για Μπορντό!


Αγνώριστη Μπορντό στο «Ρουντουρού». Οι Γιρονδίνοι δεν θύμισαν σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων αγωνιστικών και έκαναν… δώρο στην Γκινγκάμπ την δεύτερή της νίκη, 2-1, στη φετινή Ligue 1.

«Σφαλιάρα» για Μπορντό
Ό,τι μπορούσε για να… χάσει έκανε η Μπορντό στο «Ρουντουρού» και δεν την γλίτωσε. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Ligue 1, η Γκινγκάμπ δεν έχασε την ευκαιρία και επικράτησε εύκολα 2-1.

Οι Γιρονδίνοι ήταν έξω από τα νερά τους και είδαν τον Ντιαλό στο 26ο λεπτό να ανοίγει το σκορ. Οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους συνέχιζαν να πιέσουν και με ιδιαίτερη ευκολία διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μαντανί στο 34’. Η Μπορντό δεν μπορούσε να απειλήσει, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα σε όλες τις γραμμές και η Γκινγκάμπ βολευόταν, ρίχνοντας τον ρυθμό και κρατώντας τη νίκη μέχρι το φινάλε. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 84’ ο Ντιαμπατέ.

Έτσι, η Γκινγκάμπ έφτασε τους 6 βαθμούς και ανέβηκε στην 12η θέση, ενώ η Μπορντό έμεινε στην 2η με 10. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: