Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

«Έκαναν καταπληκτικό παιχνίδι»

papadopoulos44
Για την νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του έκαναν καταπληκτικό παιχνίδι.
Παράλληλα αναφέρθηκε στον Μπαρτολίνι αλλά και τον Μπάμπα, οι οποίοι παραμένουν εκτός αγωνιστικής δράσης.
Αναλυτικά:
“Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και σε μεγάλο διάστημα στο δεύτερο, με ρυθμό, με συνδυαστικό παιχνίδι, με φάσεις, έτσι όπως θέλουμε να παίζουμε κι όπως θέλει να βλέπει ο κόσμος τον Ηρακλή.
Στο πρώτο ημίχρονο το 0-0 ήταν άδικο, μπορούσαμε να σκοράρουμε πιο γρήγορα και θα ήταν άδικο να δεχτούμε γκολ σε μια φάση, με τις μεγάλες πάσες στον Κούτσι. Είχαμε την καθολική υπεροχή, εκτός από τα τελευταία λεπτά, και πρέπει να προσέξουμε για να τελειώνουμε τα παιχνίδια νωρίτερα, κάτι που δεν κάναμε και με τον Πιερικό την προηγούμενη εβδομάδα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ και να είμαστε πιο ήρεμοι. Μας ανησυχεί το ότι κάνουμε ευκαιρία και δεν βάζουμε κι άλλο γκολ, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση.
Το πρωτάθλημα είναι μακρύ, θα υπάρχουν και κάρτες, αλλά η ομάδα δεν έχει χτιστεί για να έχει πρόβλημα αν λείπει κάποιος. Κάποια πράγματα σε ότι αφορά την πειθαρχία, με κάποιες κάρτες, θα πρέπει να τα δούμε. Πάντως, έχουμε σχεδόν 30 παίκτες και τους υπολογίζω όλους.
Σε ότι αφορά τον Μπαρτολίνι, μίλησα μαζί του και με τον γιατρό. Έχω σκοπό να τον βάλω στο Κύπελλο. Μετά τη διακοπή θα κάνουμε κι ένα φιλικό, να πάρει χρόνο συμμετοχής, δεν θέλω να το ρισκάρω παραπάνω. Ιατρικά είναι ΟΚ, αλλά είναι και το ψυχολογικό στη μέση. Πρέπει να τον βοηθήσουμε, να παίξει πρώτα στο Κύπελλο, και μετά να μπει στο πρωτάθλημα.
Σε ότι αφορά τον Μπάμπα, από την ώρα που θα επιστρέψει, σε μία δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος να παίξει. Είναι σημαντικός παίκτης, γιατί στον άξονα δεν έχουμε πολλές λύσεις κι εκεί θέλουμε ενίσχυση”

Δεν υπάρχουν σχόλια: