Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Διπρόσωπος Παναθηναϊκός για Ιβάνοβιτς!!

Κενά διαστήματα διέκρινε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού Ρόδου. Τι είπε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Διπρόσωπος Παναθηναϊκός για Ιβάνοβιτς
Δύο πρόσωπα παρουσίασε στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς που έκανε λόγο για κάποια κενά διαστήματα κακής απόδοσης των πράσινων που επέτρεψαν στον Κολοσσό να πλησιάσει

«Στο σημερινό παιχνίδι πιστεύω πως δείξαμε δύο πρόσωπα. Είχαμε στιγμές που παίξαμε καλή άμυνα, ενώ βγάλαμε και αιφνιδιασμούς. Αλλά, όπως και στα προηγούμενα ματς υπήρξαν στιγμές που δεν παίζαμε καλή άμυνα, δεν παίρναμε τα ριμπάουντ και δεν γυρνούσαμε γρήγορα πίσω. Όταν χαλαρώσαμε, ο Κολοσσός, που είναι μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες, πήρε την ευκαιρία και πλησίασε στο σκορ», ήταν τα λόγια του Μαυροβούνιου κόουτς.

Απ’ την πλευρά των παικτών, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς δήλωσε: «Δυστυχώς είχαμε λίγες μέρες για να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι στη Ρόδο. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες θέλουν να νικήσουν στην έδρα τους τον Παναθηναϊκό. Αλλά, εμείς αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα το παιχνίδι και ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Πλέον κοιτάμε το επόμενό μας παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: