Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Μπουτάρης: «Στη Θεσσαλονίκη να διεξαχθεί το Σερβία-Αλβανία»

Στη Θεσσαλονίκη πρότεινε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης να διεξαχθεί ο αγώνας Σερβίας-Αλβανίας για τα προκριματικά του Euro 2016, που διεκόπη λόγω επεισοδίων.

Μπουτάρης: «Στη Θεσσαλονίκη να διεξαχθεί το Σερβία-Αλβανία»
Ο Γιάννης Μπουτάρης προκάλεσε εντύπωση με την πρόταση που έκανε για τον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία, ο οποίος διεκόπη λόγω επεισοδίων.

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης αποκάλυψε, κατά τη συνεδρίαση του προεδρείου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, πως η αναμέτρηση για τα προκριματικά του Euro 2016 θα μπορούσε να διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Ο κ. Μπουτάρης σημείωσε πως η UEFA αναζητεί ένα ουδέτερο έδαφος για την διεξαγωγή του αγώνα, και γιατί όχι αυτή η τοποθεσία να μην είναι η Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Εγώ πρότεινα στον Τζιτζικώστα να είναι η Θεσσαλονίκη η πόλη που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, αφού και η UEFA είπε να διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος. Το πρότεινα αυτό για να φανεί ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη συμφιλίωσης».

Επίσης, ο δήμαρχος της πόλης χαρακτήρισε κατάπτυστη την εμφάνιση της σημαίας της μεγάλης Αλβανίας στην αναμέτρηση των δύο εθνικών ομάδων, ενώ τόνισε πως τέτοιες κινήσεις προκαλούν προβλήματα και στην Ελλάδα, με τους Τσάμηδες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: