Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Γαλανός: «Αν αναλάβει ο ΑΣ, ο Άρης θα διαλυθεί σε ένα μήνα»

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Γιώργος Γαλανός. φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και μίλησε για το περιστατικό με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη με τον 22χρονο φίλαθλο αλλά και το μέλλον του στην ομάδα.

«Αρχικά να πούμε ότι δεν ήταν μαχαίρι, αλλά χαρτοκόπτης. Από εκεί και πέρα είναι στάση αυτήν για έναν 58χρονο απέναντι σε ένα 22χρονο παιδί; Ας αναλογιστεί την πράξη που έκανε. Υπάρχουν μάρτυρες γι’ αυτό που έκανε. Το παιδί τραυματίστηκε ευτυχώς λίγο».

Για το λόγο που εκτιμά ότι το έκανε: «Ίσως να μην ήθελε να βάλω κάποιον άνθρωπο δίπλα του για να κάνει αυτός κουμάντο. Δεν γίνεται να τραβάς χαρτοκόπτη χωρίς λόγο σε ένα 22χρονο παιδί. Είναι πολύ χοντρό αυτό που συνέβη. Θα γίνει μεγάλο θέμα να το θυμάστε. Θα γίνει θέμα και στο εξωτερικό. Προπονητής τράβηξε μαχαίρι θα λένε. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να ξανακοουτσάρει μετά από αυτό. Προσπαθήσαμε και προς τιμήν του παιδιού να αποσιωπήσουμε το θέμα για το καλό του Άρη».

«Δεν με έχει καλέσει ποτέ κανένας από τον ΑΣ για τον προπονητή. Ο Οικονόμου λέει ότι δεν έβαλα ούτε ένα ευρώ. Καλώ όλους τους συνδέσμους την Τετάρτη 4 η ώρα στον ΑΣ. Θα φέρω όλα τα έσοδα-έξοδα για να ξεκαθαρίσουμε ποιος έβαλε τι. Ο υπηρεσιακός του ερασιτέχνη θα μιλήσει για μένα; Αυτοί που έχουν 18 τήματα και κλείνει το ένα μετά το άλλο; Οι άνθρωποι έχουν ένα γυναικείο τμήμα και άφησαν την ομάδα κλειδωμένη. Αυτοί αν αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα θα το διαλύσουν μέσα σε ένα μήνα».

«Ο Καλαϊτζίδης δεν έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον ΑΣ. Δεν ξέρω αν το υπέγραψε χθες ή σήμερα μετά από όσα συνέβησαν. Εγώ πληρώνω των Καλαϊτζίδη και έχει πληρωθεί 35.100 ευρώ, το μισό του συμβολαίου του ενώ είναι δύο μήνες στον Άρη».

«Ο Άρης δεν είναι ούτε του Γαλανού, ούτε του Οικονόμου. Να δούμε στην συνάντηση της Τετάρτης που θα υπάρχει ο κόσμος και με τα στοιχεία που θα δείξω ποιος θα φύγε»ι.

«Είμαι στην Τετάρτη και έχω ραντεβού με προπονητή, δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω μέχρι στιγμής».

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: