Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Σκάνδαλο και μπάχαλο!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για μπάσκετ, μπάλα, βόλει και παραθέτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ με το αντικείμενο που δεν έδειξε η κάμερα στο Παλέ!
Ήθελα να γράψω πάρα πολλά, αλλά νομίζω ότι είναι προτιμότερο να γράψω λίγα και καλά...
Κάθε άλλη απόφαση πέρα από την συνέχεια στο παιχνίδι ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ από το σημείο που ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ σταμάτησε θα αποτελεί μέγιστο σκάνδαλο. Και τι έγινε θα πει κάποιος. Μετά την Κουρομπίλια θα λές και για τον... Αναστόπουλο. Δεν θα έλεγα το ίδιο αν ο κύριος ρέφερι0 που φυσικά συνέχισε κανονικά το ματς στην Αθήνα που έπεφταν φωτοβολίδες στα κεφάλια των παικτών- δεν ξεκινούσε το ματς λόγω της κορδέλας που δέχθηκε στο ξεκίνημα. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι είναι δεδομένο ότι πρόκειται για ατύχημα, εκτός αν ήθελε αυτός που την πέταξε να χτυπήσει τον Βεζένκοφ που ήταν ακριβώς δίπλα στον Αναστόπουλο.
ADVERTISEMENT
Δεν με νοιάζει αν έχασαν πολλές ή λίγες ευκαιρίες οι παίκτες του ΑΡΗ. Όντως στην μπάλα παίζει και ο τερματοφύλακας που είναι αλήθεια ότι έβγαλε καμία δεκαριά. Όταν όμως έχεις 20 τελικές και δεν σκοράρεις φταις πρώτα εσύ. Ας κοιτάξουν λοιπόν παίκτες και προπονητής να μπαίνουν στο γήπεδο και ας κερδίζουν όπως η λατρεμένη Λίβερπουλ την ΚΠΡ. Να κερδίζουν...
Εδώ και ένα μήνα γράφω για την σχέση του ΑΣ με τον Γαλανό και πως ο Ερασιτέχνης είναι αυτός που καθορίζει το πλαίσιο συνεργασίας από την στιγμή που υπογράφει και έχει τις νομικές ευθύνες. Σήμερα πρώτη φορά ο ΑΣ είπε ότι ο Γαλανός βάση των παραστατικών που έχουν παραδοθεί έχει κάνει απλά και μόνο διαχείριση χρημάτων. Όσα εισέπραξε δηλαδή, τόσα διέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Γαλανός λέει ότι έχει βάλει από την τσέπη του 117.000 ευρώ. Επίσης μετά τον Παπαγεωργίου λέει ότι φεύγει αν δεν φύγει ο Οικονόμου. Η πλάκα είναι ότι ως την Παρασκευή πρόεδρος θα είναι με την βούλα του Ειρηνοδικείου και για 6 μήνες είτε ο Ψηφίδης, είτε ο Δεσύπρης. Και αυτοί οι δυο όσα λέει ο Οικονόμου τα λένε επί δέκα! Ας πάρει, λοιπόν, μία απόφαση ο ΑΣ και ας πει δημόσια ότι συνεχίζει με ή χωρίς τον Γαλανό, όπως επίσης πως θα βγει οικονομικά η χρονιά αν παύσει από την θέση του, τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Μέχρι και την Τρίτη στην συνέντευξη Τύπου του Γαλανού ο ένας εκθείαζε τον άλλο και από χθες έσκασαν βόμβες που όμως δεν ήταν βόμβες γιατί πολύ απλά όλα αυτά τα θέματα υπήρχαν και τότε. Και με τα παραστατικά και με το αν πέρασαν από το λογιστήριο τα χρήματα και με τα διαρκείας και με τα συμφωνητικά των παικτών και με τις εγγυήσεις και με το ποιος πληρώνει και ποιος...κάνει έρωτα! Στο τέλος όμως επειδή ΠΑΛΙ Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ τελειώστε το θέμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ( ο άλλος είναι τέλος ο Καλαιτζίδης και παραμονή ο Γαλανός που μάλλον όμως δύσκολα θα αποφασιστεί). Βάλτε τέλος στο μπάχαλο!
Πάω και στο θέμα του Καλαιτζίδη με τα...μαχαιρώματα. Εγώ λέω ότι πλέον τον λόγο έχουν τα δικαστήρια και πριν από αυτά αν κάποιος επιχειρεί να καταδικάσει την μία ή την άλλη πλευρά προφανώς ή αυτόπτης μάρτυρας ήταν ή έχει άλλα κίνητρα.
ΥΓ1 Μπράβο στον Πρέλεβιτς για την αντίδρασή του να βγάλει έξω τον...κύριο που από το πρώτο λεπτό έβριζε και προκαλούσε. Για αυτόν που ο Σταύρος λέει ότι δεν στέκει καλά και παντού κάνει τα ίδια. Πώς όμως βρέθηκε εκεί και ποιος τον έβαλε μέσα στους 40 επίσημους του ΠΑΟΚ;  Α και ένα μπράβο στον κόσμο του ΑΡΗ που δεν αντέδρασε γιατί προφανώς έπρεπε να ξέρει ότι οι χειρονομίες γινόντουσαν από κάποιον που έχει παέι στο Καραισκάκη με κασκόλ του ΠΑΟΚ.
ΥΓ2 Όσο για την...παλικαρίσια στάση του ΠΑΟΚ θα την δω στον αθλητικό δικαστή. Εκεί θα φανεί αν θέλουν να συνεχιστεί το ματς ή αν θα σφυρίζουν αδιάφορα. Όσοι δε επιχειρούν να συγκρίνουν την εκκένωση στο κλειστό της Πυλαίας μετά από 10 κροτίδες και μάνικες με νερό στα 23 δεύτερα πριν το τέλος με την διακοπή λόγω του αντικειμένου αγνώστου ταυτότητας που ήταν αόρατο και έπεσε στο γήπεδο. Είναι το ίδιο αντικείμενο ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ βλέπετε στο παρακάτω βίντεο να βρίσκεται μπροστά από τα αυτοκίνητα http://http://www.patrasevents.gr/article/17924-i-farsa-me-to-aorato-antikeimeno-video
ΥΓ3 Χαλαρά 0-3 στο βόλει με την υπερομάδα που θα διέλυε για πλάκα τον ΑΡΗ. Άνετο 0-3 και πρόκριση επί του συμπολίτη, αλλά ενώ το είδα προαναγγελία σε πρωτοσέλιδα μετα δεν είδα το τελικό σκορ. Περίεργα πράγματα!
ΥΓ4 Πραγματικά είναι ντροπή σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ να κατηγορούνται οι αντίπαλοι οπαδοί ότι πέταξαν μπουκάλι ρετσίνας και ειδικά... Μαλαματίνα! Ούτε αυτή την είδαμε βέβαια (καταγγέλλω τις κάμερες της NOVA), αλλά την σχολιάζουμε. Αυτές που καρφώνονταν στα κόρνερ τις βλέπαμε, αλλά δεν τις σχολιάζαμε!

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: