Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

“Δεν γίναμε ποτέ επικίνδυνοι”

volos
Για την ήττα από τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Παντελής.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
“Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο άσχημο αποτέλεσμα για μας… Δεν θα πω ότι έχω παράπονα από τους παίκτες, γιατί προσπάθησαν και μάλιστα αρκετά.
Δυστυχώς το ποδόσφαιρο έχει δύο όψεις, κι εμείς σε ότι αφορά την πρώτη όψη, την αμυντική λειτουργία, ήμασταν καλοί και φιλότιμοι. Υστερήσαμε, όμως, απελπιστικά στη δεύτερη, στη δημιουργία παιχνιδιού. Όταν απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, δεν μπορείς να δημιουργήσεις, αυτά που δουλεύεις και έχεις δείξει στα φιλικά και στο πρώτο παιχνίδι με τη Λάρισα, δίκαια φτάνεις στην ήττα. Το πρόβλημα είναι αφενός ψυχολογικό κι αφετέρου το ότι δεν κάνουμε αυτά, που πρέπει. Σπάνια παίξαμε στο ένας εναντίον ενός, και στο πλάτος του γηπέδου. Και σε μια στιγμή αδράνειας, λόγω και της κλάσης του Περόνε, δεχτήκαμε το γκολ. Στο τελευταίο 20λεπτο έγινε ένα άναρχο παιχνίδι, αναγκαστήκαμε να παίξουμε με τέσσερις επιθετικούς, αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να βάλουμε το γκολ.
Με εξαίρεση μία – δύο φάσεις, που κάναμε με τον Πινάρεζ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, δεν γίναμε ποτέ επικίνδυνοι. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, η ομάδα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και το παιχνίδι της Παρασκευής με την Καλαμαριά, αποκτά για μας σημασία τελικού”

Δεν υπάρχουν σχόλια: