Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

«Δένει» και Κατσικά!

Τις επαφές για την ανανέωση του Γιώργου Κατσικά άρχισε η διοίκηση του ΠΑΟΚ, θέλοντας να επιβραβεύσει τον 24χρονο στόπερ για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του.

«Δένει» και Κατσικά
Μετά τον Στέλιο Πόζογλου, ο επόμενος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο είναι ο Γιώργος Κατσικάς.

Το τρέχον λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι Θεσσαλονικείς σκοπεύουν να επιβραβεύσουν τον 24χρονο στόπερ για τις εμφανίσεις του, προσφέροντας συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Παράλληλα, θα υπάρξει αύξηση και στις αποδοχές του Έλληνα αμυντικού, καθώς μετά την επικείμενη συμφωνία θα αμείβεται ετησίως με 200.000 ευρώ.

Ο Ζήσης Βρύζας ξεκίνησε τις συζητήσεις με τον μάνατζερ του παίκτη, Πασχάλη Τουντούρη, με τις δύο πλευρές να δείχνουν πολύ καλή διάθεση και φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Κατσικάς βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 2011 και φέτος (μέχρι στιγμής) διανύει την καλύτερή του περίοδο, έχοντας σταθερές και καλές εμφανίσεις στο κέντρο της άμυνας.

Στο καθαρά αγωνιστικό και εν όψει της Φιορεντίνα, ο Άγγελος Αναστασιάδης φαίνεται πως έχει εστιάσει την προσοχή τους στον Στέφανο Αθανασιάδης και τον Ρόμπερτ Μακ. Ο Έλληνας επιθετικός εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στους «βιόλα», ενώ για τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: