Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Στο «κόλπο» κι ο Σιόβας!!

Ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό δύο μέρες πριν τη Γιουβέντους! Ο Δημήτρης Σιόβας προπονήθηκε κανονικά και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μίτσελ για το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης.

Στο «κόλπο» κι ο Σιόβας!
«Φορτσάρει» ο Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Γιουβέντους και ο Μίτσελ είναι στην ευχάριστη θέση να καταστρώνει τα πλάνα του δίχως ιδιαίτερους προβληματισμούς και «πονοκεφάλους».

Κι αυτό γιατί ύστερα από καιρό, είδε σήμερα τον Δημήτρη Σιόβα να ανεβάζει φουλ ρυθμούς και να προπονείται κανονικά με όλους τους συμπαίκτες του για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Δεδομένου λοιπόν ότι κι αύριο ο διεθνής στόπερ θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα, είναι στο... χέρι του Ισπανού κόουτς να αποφασίσει αν τον θεωρεί έτοιμο αρχικά για να συμπεριληφθεί στην αποστολή και στη συνέχεια να αγωνιστεί.

Ο Αμπιντάλ προπονήθηκε κανονικά, όπως επιβεβαίωσε νωρίτερα και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ και θα αγωνιστεί κανονικά, όπως και οι Αφελάι, Κασάμι που είχαν πάρει... ανάσες κόντρα στον Εργοτέλη.

Υπενθυμίζεται πως αύριο, στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο «Γ. Καραϊσκάκης».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: