Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

«Γελοία η διακοπή, να συνεχιστεί ο αγώνας»

Γελοία χαρακτήρισαν την διακοπή του αγώνα με τον Άρη, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζοντας πως η ιστορία του συλλόγου επιβάλει να συνεχιστεί κι όχι να καταχωρηθεί υπέρ τους στα χαρτιά.

«Γελοία η διακοπή, να συνεχιστεί ο αγώνας»
Προσβολή για την ιστορία του ΠΑΟΚ χαρακτήρισαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, μέσω κοινής τους ανακοίνωσης, την πιθανότητα να καταχωρηθεί στα «χαρτιά» υπέρ τους ο αγώνας με τον Άρη.

Οι Σύνδεσμοι Φίλων του Δικεφάλου του βορρά ζητούν ο αγώνας με τους «κίτρινους» να συνεχιστεί κανονικά από το σημείο που υπήρξε διακοπή, την οποία χαρακτηρίζουν γελοία και απαράδεκτη.

Μάλιστα, σχολιάζουν με καυστικά λόγια την συμπεριφορά της διοργανώτριας αρχής για αντίστοιχα περιστατικά που πρωταγωνιστούν ομάδες της Αθήνας.

Αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Στα 88 χρόνια Ιστορίας του Π.Α.Ο.Κ. δεν του χαρίστηκε τίποτα. Όλοι οι τίτλοι του συλλόγου μας κατακτήθηκαν μέσα στο παρκέ και στο χορτάρι, με την αγωνιστική μας ανωτερότητα και την ηθική μας υπερηφάνεια.

Αντιθέτως, αμέτρητες είναι οι φορές που με ύπουλα και δόλια μέσα, το αθλητικό παρακράτος στέρησε από τον Π.Α.Ο.Κ. τίτλους και διακρίσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, που σε συνθήκες ισονομίας και 50-50 δεν θα τους έχανε ποτέ.


Η απόφαση των διαιτητών να διακοπεί οριστικά το σαββατιάτικο “ντέρμπι” με τον συμπολίτη είναι γελοία και απαράδεκτη. Ειδικά όταν σε αντίστοιχα παιχνίδια των αιωνίων της Αθήνας γίνονται αίσχη και σπάνια οι διαιτητές τολμούν να διακόψουν τον αγώνα. Συνήθως μετά από μερικά “φωνήεντα” εκτός κάμερας, συνεχίζουν τη δουλίτσα τους σαν να μη συνέβη το παραμικρό.

Η διακοπή του συγκεκριμένου αγώνα και η υπέρ της ομάδας μας κατοχύρωση του, προσβάλλει τις αξίες του συλλόγου μας και μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Εμείς τον συμπολίτη θέλουμε και μπορούμε να τον κερδίζουμε μέσα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά. Απαιτούμε το ματς να συνεχιστεί από το σημείο που διακόπηκε και να ολοκληρωθεί κανονικά.

Υ.Γ. Νίκες στα χαρτιά και ενστάσεις επί ενστάσεων ταιριάζουν σ’ άλλους. Όχι στον Π.Α.Ο.Κ.

Μετά τιμής,

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: