Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Όλοι οι δρόμοι, οδηγούν στη Ρώμη!!

Το Ρόμα-Μπάγερν δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα του Champions League. Μεγάλη βραδιά και στο «ΓΣΠ» με τον ΑΠΟΕΛ να φιλοξενεί την Παρί.

Όλοι οι δρόμοι, οδηγούν στη Ρώμη
Το Champions League επιστρέφει και το μενού το βράδυ της Τρίτης είναι χορταστικό. Ρόμα-Μπάγερν είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει, ενώ ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Με το μυαλό στα επικείμενα ντέρμπι με Ρεάλ και Μαν. Γιουνάιτεντ, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τον Άγιαξ και η Τσέλσι τη Μάριμπορ.

5ος Όμιλος

Το ματς της ημέρας διεξάγεται στο «Ολίμπικο» ανάμεσα σε Ρόμα και Μπάγερν με κεντρικό πρόσωπο τον Μεντί Μπενατιά που επιστρέφει σαν αντίπαλος στην αιώνια πόλη. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχονται από νίκες στα εγχώρια πρωταθλήματά, 3-0 την Κιέβο και 6-0 τη Βέρντερ αντίστοιχα. Κεϊτά, Καστάν και Στρόουτμαν θα λείψουν από τους «τζιαλορόσι», που αναμένεται να έχουν στην ενδεκάδα τους τον Κώστα Μανωλά και στον πάγκο τους Τοροσίδη-Χολέμπας. Οι Βαυαροί, που θέλουν να κάνουν το 3/3, παρατάσσονται χωρίς Σβαϊνστάιγκερ, Τιάγκο, Μπαντστούμπερ, Μαρτίνεθ και Ρέινα.

Η Μαν. Σίτι νωρίτερα δοκιμάζεται στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ με τις δύο ομάδες να έχουν ανάγκη το τρίποντο αν θέλουν να παραμείνουν στο «κόλπο» της πρόκρισης. Νοκ άουτ για τους γηπεδούχους είναι οι Ελμ και Βιτίνιο, όπως και οι τιμωρημένοι Τζαγκόεφ και Βέρνμπλουμ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ντουμπιά και Φερνάντες. Ο Λάμπαρντ θα λείψει από τους «πολίτες» που προέρχονται από θρίαμβο 4-1 επί της Τότεναμ.

Το πρόγραμμα:
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάντσεστερ Σίτι (19:00)
Ρόμα – Μπάγερν (21:45)

Βαθμολογία: Μπάγερν 6 (2-0), Ρόμα 4 (6-2), Μάντσεστερ Σίτι 1 (1-2), ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0 (1-6)

Επόμενη αγωνιστική (05/11)
Μάντσεστερ Σίτι- ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45)
Μπάγερν- Ρόμα (21:45)

6ος Όμιλος

Με το μυαλό στο «κλάσικο» του Σαββάτου απέναντι στη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τον Άγιαξ θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Παρί. Ο τραυματίας Αντριάνο θα λείψει από τους «μπλαουγκράνα» που επικράτησαν 3-0 της Εϊμπάρ, ενώ πιθανώς ο Λουίς Ενρίκε να ξεκουράσει/προφυλάξει παίκτες εν όψει του ντέρμπι. Φίσερ, Σερέρο και Μπόιλεσεν θα απουσιάσουν από τον «Αίαντα» που προέρχεται από το 1-1 με την Τβέντε.

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Παρί χωρίς τους Αλωνεύτη, Παπάζογλου και Κίσσα, αλλά με στόχο μία ακόμη ευρωπαϊκή υπέρβαση. Οι πρωταθλητές Γαλλίας θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή του ομίλου και έχουν καλή ψυχολογία μετά το εκτός έδρας 3-1 επί της Λανς, αλλά ο Λοράν Μπλαν δεν υπολογίζει σε Ιμπραΐμοβιτς, Λαβέτσι και Μαρκίνιος.

Το πρόγραμμα:
ΑΠΟΕΛ - Παρί Σεν Ζερμέν (21:45)
Μπαρτσελόνα – Άγιαξ (21:45)

Βαθμολογία: Παρί 4 (4-3), Μπαρτσελόνα 3 (3-3), Αγιαξ 2 (2-2), ΑΠΟΕΛ 1 (1-2)

Επόμενη αγωνιστική (05/11)
Παρί Σεν Ζερμέν-ΑΠΟΕΛ (21:45)
Άγιαξ-Μπαρτσελόνα (21:45)

7ος Όμιλος

Η Τσέλσι θέλει στα δύο ματς με τη Μάριμπορ να «καθαρίσει» την πρόκριση, ξεκινώντας με το αποψινό στο Λονδίνο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, που έχει στην άκρη του μυαλού του το ντέρμπι της Κυριακής με τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», δεν υπολογίζει σε Ντιέγκο Κόστα, Ραμίρες, Σίρλε και Όμπι Μίκελ. Οι Σλοβένοι, που είναι αήττητοι σε δύο παιχνίδια στον όμιλο, θέλουν να κάνουν μία ακόμη έκπληξη.

Η Σάλκε, με νέο προπονητή τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο που επιστρέφει στο Champions League το οποίο κατέκτησε με την Τσέλσι, υποδέχεται τη Σπόρτινγκ. Οι «βασιλικοί μπλε», που προέρχονται από το 2-0 επί της Χέρτα, θα παραταχθούν χωρίς Φαρφάν, Σαντάνα, Γκίφερ και Κολάσινατς. Τα «λιοντάρια» θριάμβευσαν με 3-1 επί της Πόρτο στο «Ντραγκάο» για το Κύπελλο και δείχνουν σε καλή κατάσταση, ενώ μοναδικός απών θα είναι ο Ραμπιά.

Το πρόγραμμα:
Σάλκε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας (21:45)
Τσέλσι – Μάριμπορ (21:45)

Βαθμολογία: Τσέλσι 4 (2-1), Μάριμπορ 2 (2-2), Σάλκε 2 (2-2), Σπόρτινγκ 1 (1-2)

Επόμενη αγωνιστική (05/11)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Σάλκε (21:45)
Μάριμπορ-Τσέλσι (21:45)

8ος Όμιλος

Η Πόρτο μετά το σοκ της ήττας από τη Σπόρτινγκ με 3-1 στο Κύπελλο, φιλοξενεί την απογοητευτική Μπιλμπάο. Οι «δράκοι» δεν έχουν σημαντικές απουσίες, όπως και ο Ερνέστο Βαλβέρδε που θα στερηθεί μόνο τις υπηρεσίες του Ακέτσε.

Στη Λευκορωσία η ΜΠΑΤΕ χωρίς τον ηγέτη της, Ροντιόνοφ, αναμετράται με τη Σαχτάρ από την οποία θα λείψει ο Κριβτσόφ.

Το πρόγραμμα:
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Σαχτάρ Ντόνετσκ (21:45)
Πόρτο - Αθλέτικ Μπιλμπάο (21:45)

Βαθμολογία: Πόρτο 4 (8-2), ΜΠΑΤΕ 3 (2-7), Σαχτάρ 2 (2-2), Μπιλμπάο 1 (1-2)

Επόμενη αγωνιστική (05/11)
Σαχτάρ Ντόνετσκ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (21:45)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Πόρτο (21:45)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: