Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Δεν ανησυχεί για Καντιμοίρη!!

Χωρίς τον Γιώργο Καντιμοίρη, ο οποίος ένιωσε τράβηγμα στο δικέφαλο με τον Λεβαδειακό, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Βέροιας. Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Δεν ανησυχεί για Καντιμοίρη
Στις προπονήσεις επέστρεψε η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Σούπερ Λίγκας, Βέροια, την επομένη της νίκης με 2-1 επί του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής.

Μοναδικό θέμα για την «Βασίλισσα του Βορρά» αποτελεί ο Γιώργος Καντιμοίρης. Συγκεκριμένα, ο 32χρονος τερματοφύλακας ένιωσε δύο φορές τράβηγμα στον δικέφαλο προς το τέλος του ματς με την ομάδα της Λιβαδειάς, με αποτέλεσμα να μην πάρει μέρος στο πρόγραμμα της Δευτέρας (20/10).

Εντός της εβδομάδας, θα δείξει κατά πόσο θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά του πάντως, ο Χοσέ Γκρανέρο και το τεχνικό επιτελείο του είναι αισιόδοξοι με την κατάσταση του Έλληνα γκολκίπερ.

Όσον αφορά στην προπόνηση, περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίσθηκαν στον αγώνα της Κυριακής (19/10) και κανονικό πρόγραμμα για όλους τους υπόλοιπους.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση στην Βέροια, είναι την Τετάρτη το πρωί (22/10). Την προηγούμενη μέρα θα δοθεί το απαραίτητο ρεπό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: