Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

«Πρώτα η Μάριμπορ, μετά η Γιουνάιτεντ»

mou
Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως το μόνο που σκέφτεται είναι η αυριανή (21/10) αναμέτρηση με τη Μάριμπορ για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το μεγάλο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι, μίλησε για την ανάγκη που έχει η ομάδα του τους τρεις βαθμούς κόντρα στους Σλοβένους.
«Το σημαντικό ματς είναι αύριο. Αφήστε προσωρινά το άλλο της επόμενης εβδομάδας. Δεν έχω στο μυαλό μου τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχω μόνο τη Μάριμπορ. Δεν πρόκειται να ξεκουράσω παίκτες», είπε αρχικά.
Ενώ, πρόσθεσε: «Αυτό το ματς πρέπει να σκεφτούμε πρώτα και όχι το επόμενο στη Σλοβενία. Είναι σημαντικό να νικήσουμε. Ο όμιλος δεν είναι καθόλου εύκολος».
Ακόμα, αναφέρθηκε σε κάθε μία ομάδα του ομίλου, ξεχωριστά: «Η Σπόρτινγκ είναι καλή ομάδα που συνεχώς παρουσιάζεται καλύτερη. Η Σάλκε το ίδιο. Με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο, πλέον, το κίνητρο της θα είναι ακόμη πιο μεγάλο. Μιλάμε για μια πολύ δυνατή ομάδα. Όσο για τη Μάριμπορ, μιλάμε για την ομάδα που έχει οκτώ συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς ήττα».
Τέλος, όσον αφορά την ανάγκη των «μπλε» για βαθμούς, τόνισε πως: «Έχουμε μέχρι στιγμής τέσσερις βαθμούς, καθόλου κακός απολογισμός. Χρειαζόμαστε όμως επτά από τα πρώτα τρία παιχνίδια για να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: