Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

«Μεγάλο όνομα ο Κάμπος, χαιρόμαστε που θα συνεργαστούμε μαζί του» (AUDIO)

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Αντώνης Καπνίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για το ερχόμενο παιχνίδι των κίτρινων με την Δόξα Δράμας, τον Πάουλο Κάμπος και τις πληρώμες που έγιναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Θα προσπαθήσουμε για την νίκη απέναντι στην Δόξα Δράμας. Όλα αυτά που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα η αλήθεια είναι πως μας επηρέασαν, ωστόσο εμείς από την πλευρά μας κάναμε το αυτονόητο, δίναμε το καλυτερο μας εαυτό στις προπονήσεις».

Για τις αλλαγές προπονητών: «Είναι αλήθεια πως οι συνεχόμενες αλλαγές προπονητών επηρέασε την ομάδα. Αρχικά είχαμε τον κ. Καλαϊτζίδη, μετά τον κ. Μπουγιουκλή. Τώρα από όσο μαθαίνω θα δουλέψουμε με τον Πάουλο Κάμπος».

Για την έλευση του Πάουλο Κάμπος: «Είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα προπονητή και χαιρόμαστε που θα συνεργαστούμε μαζί του. Από όσο ξέρω δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα».

Για τις πληρωμές που έγιναν από πλευράς Γαλανού: «Έγιναν χθες πληρωμές, δεν ξέρω με τα άλλα παιδιά τι έγινε, εγώ μπορώ να μιλήσω για μένα. Εγώ πήρα αυτά που πρέπει, για τα άλλα παιδιά δεν γνωρίζω και η θέση μου δεν είναι να γνωρίζω».

Για την οικονομική κατάσταση στην Γ' Εθνική:«Στην Γ' Εθνική είναι ιδιαίτερα σπάνιο, κάθε μήνα να πληρώνονται οι παίκτες, εδώ πάει να γίνει σπάνιο φαινόμενο και στην Β' Εθνική».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αντώνη Καπνίδη στον Γιώργο Μπούζο:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: