Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

«Οργάνωση και πειθαρχία»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, ο Περικλής Τράιος και μίλησε για την κατάσταση στους «Κίτρινους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τα προβλήματα στον Άρη:
«Υπάρχουν προβλήματα σε όλα τα μέτωπα. Η ομάδα βρίσκει τα πατήματα της, ήταν ένας μήνας σκληρός και τώρα με απόλυτη ηρεμία η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει ένα ντεμαράζ, να καλύψει το χαμένο έδαφος και να καταφέρει ο Άρης να ανεβεί στην Α΄ εθνική το 2016. Εκεί είμαστε όλοι συστρατευμένοι με πρώτο τον πρόεδρο. Σήμερα ήρθε ο κ. Τοπαλίδης και γνώρισε τα παιδιά ενώ αύριο – μεθαύριο θα έρθει και ο νέος προπονητής ο κ. Κάμπος. Το τμήμα οργανώνεται ενώ η οργάνωση και η πειθαρχία έλειπαν όλα αυτά τα χρόνια».
Για την επιλογή του Πάουλο Κάμπος:
«Είναι μια ποδοσφαιρική προσωπικότητα και έχει ένα όνομα στο χώρο. Πέρασε από την Ελλάδα επιτυχημένα και ο Άρης χρειαζόταν έναν προπονητή που ξέρει τι εστί Άρης και έχει όνομα. Όλοι μας θα τον βοηθήσουμε να καταλάβει μερικά πράγματα, να τον στηρίξουμε και να του δώσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Συζητήσαμε και με άλλους προπονητές αλλά από την στιγμή που πήραμε το «οκ» του Πάουλο Κάμπος πάμε μπροστά».
Για τα 671 εισιτήρια:
«Ήταν 671 εισιτήρια και μπήκε μέσα η ομάδα. Από την τσέπη του τα πλήρωσε ο κ. Γαλανός. Οι πληρωμές στηρίχθηκαν όλες στον Γιώργο Γαλανό. Συνολικά ήταν κοντά στα 90.000 ευρώ. Το πρώτο μέλημα που έχουμε όλοι είναι ο Άρης να αποκτήσει την αξιοπιστία του. Από εισπράξεις δεν είχαμε τίποτα αυτή τη στιγμή. Με την Καστοριά μπήκαμε μέσα 5.000».
Για την ανακοίνωση της Καστοριάς σχετικά με τις φανέλες:
«Μιλήσαμε και με τους ανθρώπους και δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Μεθαύριο ελπίζω πως η ομάδα θα παίξει με την κανονική της φανέλα. Νομίζω προσπαθούν κάποιοι να μεγαλοποιήσουν ένα θέμα. Εμείς έχουμε πάρει την διαβεβαίωση είναι πως θα έχουμε την επετειακή φανέλα».
Για το κλίμα στην ομάδα:
«Όλοι είναι αποφασισμένοι και όλοι μιλουν για ένα πράγμα. Η ομάδα πρέπει να ανέβει στην Β΄ εθνική και μετά στην A΄ Εθνική . Δεν υπάρχει τίποτα άλλο».
Για τα εισιτήρια:
«Τα εισιτήρια θα είναι 5 ευρώ στα πέταλα και 10 ευρώ στην θύρα 2. Νομίζω πως θα υπάρχει κόσμος και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να έρθει στο γήπεδο. Ο κόσμος του Άρη δεν χρειάζεται να δώσει εξετάσεις, έχει δείξει την δύναμη του. Αυτό το τριήμερο ήταν απλά μια κακή παρένθεση».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: