Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ενίσχυση, χωρίς βιασύνη!

Ειλημμένη η απόφαση για μεταγραφική ενίσχυση το Γενάρη στην ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προχωρημένες επαφές με κάποιον παίκτη. Σε ποιες θέσεις ψάχνονται οι «κιτρινόμαυροι».

Ενίσχυση, χωρίς βιασύνη
Η ΑΕΚ πηγαίνει μέχρι τώρα «τρένο» στη Football League και αναμφίβολα διαθέτει με διαφορά το πιο ποιοτικό ρόστερ στην κατηγορία. Όμως επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και η «Ένωση» χτίζεται από πέρσι με προοπτική να πρωταγωνιστήσει στη Super League, αποτελεί ειλημμένη απόφαση η ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο, με στόχο να είναι ακόμη πιο δυνατή και πλήρης στο δεύτερο μισό της μακράς σεζόν, αλλά και να ενσωματωθούν καλύτερα τα νέα αποκτήματα εν όψει της επόμενης περιόδου.

Φυσικά δεν πρόκειται να γίνουν τυχαίες επιλογές και «μπαλώματα», αλλά θα αποκτηθούν παίκτες πρώτης γραμμής, επιπέδου Super League. Επαφές δεν υπάρχουν σε προχωρημένο επίπεδο και για την ώρα το μόνο που φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει είναι οι θέσεις για τις οποίες «χτενίζουν» την αγορά. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός σέντερ φορ περιοχής (διαψεύδεται ότι έστω υπάρχουν και επαφές με τον 25χρονο Σέρβο Σλάβκο Πέροβιτς της Ραντ), καθώς κι ενός κλασικού αμυντικού χαφ, με διαφορετικά στοιχεία από τους Κορδέρο και Ανάκογλου που καλύπτουν τη θέση. Παράλληλα την «Ένωση» απασχολούν επίσης η θέση του αριστερού μπακ και του δεξιού εξτρέμ.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν δείχνουν να βιάζονται και θέλουν να κάνουν τις καλύτερες και πιο προσεγμένες το δυνατό επιλογές, με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη να αποτελεί εγγύηση πως η «Ένωση» δεν φείδεται χρημάτων για την ενίσχυση του ρόστερ της εν όψει της επιστροφής της στα σαλόνια.

Κλειστά χαρτιά

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν φανέρωσε χθες τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ με τον Αχαρναϊκό στη Ριζούπολη (15:00). Δεν αποκλείεται κάποιοι παίκτες που είχαν καλή απόδοση κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών για το Κύπελλο, όπως οι Σαρρής και Ζόριτς, να πάρουν θέση στην ενδεκάδα, ενώ ερωτηματικό είναι αν θα ξεκινήσει το ματς ο ετοιμοπόλεμος Ανάκογλου. Ο 23χρονος μέσος συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή, όπως και ο Ιβάν Μπρέτσεβιτς, που ίσως κάνει την πρώτη του φετινή εμφάνιση σαν αλλαγή.

Εκτός έμειναν για λόγους τακτικής ο Γροντής και ο Σοϊλέδης, που αποχώρησε χθες με νέες μυϊκές ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι και πηγαίνει κι άλλο πίσω η επάνοδός του στα γήπεδα.

*Σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό την επόμενη εβδομάδα βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς μετά το ματς με τον Αχαρναϊκό έχει ρεπό στη Football League.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: