Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

«Θρίλερ» με Μητσάρα!!

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του γνωστού Μητσάρα των γηπέδων, ο οποίος μέχρι και το βράδυ της Παρασκευή θεωρούταν νεκρός...
Ο αγαπημένος μας Μητσάρας ζει; Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν μαρτυρίες που λένε πως τον έχουν δει να κινείται στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Σμύρνης... Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής, στην εκπομπή «Φως στο τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη φιλοξένησε συγγενείς του γνωστού Μητσάρα των γηπέδων, οι οποίοι τον αναζητούν.
ADVERTISEMENT
Όπως τόνισαν οι ίδιοι, δεν προκύπτει από πουθενά πως είναι νεκρός, καθώς όπου έψαξαν την σωρό του ή τον τάφο του δεν βρήκαν απολύτως τίποτα... Έτσι έχει δηλωθεί πλέον ως αγνοούμενος και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του.
Σύμφωνα με διάφορες μαρτυρίες, ο Μητσάρας, έχει βρεθεί σε όλο αυτό το διάστημα που θεωρείται νεκρός σε νοσοκομεία, πλατείες, δρόμους μέχρι και σε πανηγύρια! Ωστόσο, κατά την διάρκεια της εκπομπής υπήρξε και μια συγκεκριμένη πληροφορία για μια πλατεία της Νέας Σμύρνης, όμως μετά από έρευνα που έγινε δεν βρέθηκε εκεί...
Πλέον υπάρχει μεγάλη αγωνία για την τύχη του αγαπημένου μας Μητσάρα και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για το τι στα αλήθεια συμβαίνει. Μπορεί και τίποτα απ' αυτά να μην ισχύουν, ωστόσο πλέον όλοι μας έχουμε ελπίδα πως μπορεί τελικά να είναι ζωντανός!
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: